reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Styczniówek

reklama
ikasia- śliczny brzusio!:)
dobrze,ze pokazujecie swoje brzuszki i sa różne, i mniejsze, i wieksze, bo zaczynalam sie martwic:p nastraszyli mnie,ze jak mam jeszcze maly to moze mam malo wod, albo dziecko nie rosnie:/ ale widze,ze nie tylko moje dziecko ma ciasniejszy domek:p

dziewczyny super brzucholki!!! wszystkie :)
u mnie juz podobny jak u Fifki...tyle ze wage mam duzo wyzsza :zawstydzona/y: - w sensie kg na +, bo w ogole wyjsciowa to tez mam nie mala niestety ;p

Ja i moj brzuszek 25 tydz

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 98
Ale sie brzuszkowo zrobilo !!!!!! Wszytskie przepiekne !!i te mniejsze i te wieksze:)))a skoro juz sie chwalimy to i ja!!IMG_1528[1].jpg

p.s nie umiem obrocic z tel:D

Załączniki

• IMG_1528[1].jpg
    IMG_1528[1].jpg
    16 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Kasieńka WOW! Serio malusi brzuszek... :-D

Magsus Tina Ikasia śliczne zgrabne brzuszki!! :-)

Anbas chwal się brzuszkiem!!!

Jeju jak każdy brzuch inny... Jeszcze pokażę ja wyglądam w ubraniu (łeb sobie uciełam bo jakaś taka nie umalowana :-D )

aaaaaa.jpg

Załączniki

• aaaaaa.jpg
    aaaaaa.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 76
Do góry