reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

reklama
ikasia- śliczny brzusio!:)
dobrze,ze pokazujecie swoje brzuszki i sa różne, i mniejsze, i wieksze, bo zaczynalam sie martwic:p nastraszyli mnie,ze jak mam jeszcze maly to moze mam malo wod, albo dziecko nie rosnie:/ ale widze,ze nie tylko moje dziecko ma ciasniejszy domek:p

dziewczyny super brzucholki!!! wszystkie :)
u mnie juz podobny jak u Fifki...tyle ze wage mam duzo wyzsza :zawstydzona/y: - w sensie kg na +, bo w ogole wyjsciowa to tez mam nie mala niestety ;p

Ja i moj brzuszek 25 tydz

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 94
Ale sie brzuszkowo zrobilo !!!!!! Wszytskie przepiekne !!i te mniejsze i te wieksze:)))a skoro juz sie chwalimy to i ja!!IMG_1528[1].jpg

p.s nie umiem obrocic z tel:D

Załączniki

• IMG_1528[1].jpg
    IMG_1528[1].jpg
    16 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Kasieńka WOW! Serio malusi brzuszek... :-D

Magsus Tina Ikasia śliczne zgrabne brzuszki!! :-)

Anbas chwal się brzuszkiem!!!

Jeju jak każdy brzuch inny... Jeszcze pokażę ja wyglądam w ubraniu (łeb sobie uciełam bo jakaś taka nie umalowana :-D )

aaaaaa.jpg

Załączniki

• aaaaaa.jpg
    aaaaaa.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 72
Do góry