reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

reklama
a mi wlasnie chomik zdechl. Mielismy go ponad 2 lata. Zapakowalam w pudelko po syropie i zadzwonilam zeby tato zajechal po niego. Nie chce synkowi pokazywac. Pozniej cos wymysle, tylko co

Śliczne te wasze zwierzaki :-)

Marika współczuję... kurcze może kup drugiego?

Jako że jutro zaczynam 28 tydzień wstawiam porównanie jak zwykle po 2 tygodniach!

aka.jpg

Załączniki

• aka.jpg
    aka.jpg
    7,1 KB · Wyświetleń: 93
Ostatnia edycja:
Kurcze Fifka fajny brzusio!Aż muszę sprawdzić czy mój też tak wygląda bo ja też w tym tygodniu 28tc zaczynam (mam termin na 2.01 z OM tylko na początku podałam z usg i niech już tak zostanie:tak:) No i super pamiątkę sobie zrobiłaś. Ja tak regularnie się nie fotografuje bo samemu to trudno a mąż ciągle w pracy:-(.

ale przeszłyśmy z fotek naszych i dzieciowych na zwierzęce:)

Grudnióweczka, Monika - jakie pluszaki! na baterie są?

Fifka - i pomysleć, ze w 8 tyg wydawało się nam, ze mamy brzuszki pokaźne:) cudnie!

reklama
Do góry