reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

reklama
sliczne brzuszki dziewczyny:-)
No a ja cieple sweterki ciazowe zostawilam u mamy, dobrze , ze za 3 tyg jedziemy na Wszystkich Swietych to sobie przywioze. Fifka a w Twoj az chce sie wskoczyc, cieplusi:-)

Kasienka sliczny malutki brzusio, ciesz sie, latwiej bedzie po porodzie, skura sie w ciagnie jak gdyby nigdy nic.

Fifka ale slodki bembolek, Ty taka szczupla ze sam brzucholek widac, stad wyglada na wiekszy.

A ja wczoraj wieczorem czulam duzo ruchow na dole i ciekawa jestem czy sie obrucil w dol czy to byly raczki, hmm bo wdzien czulam ruchy wysoko. No zobaczymy co dzis bede czula ale mam jakies wrazenie ze to znowu byly nogi w dol, a to juz malo przyjemne jest jak po pecherzu kopie.

Akuku ja skolei mam osttnio wrażenie ze Maluch jest w poprzek....bo przestal mnie ladowac po pęcherzu, za to laduje rownoczesnie po obu stronach brzucha:p ale mają jeszcze chwilke czasu te nasze dziciaki:)

reklama
zgadzam sie z Toba inomama- co jedna to fajniejsza :)
Dziolchy przecudne te Wasze bambolki :) I te wieksze I ten malusi :) slodziasne takie ze normalnie do wycalowania sa :)

No to I ja sie przed chwila w pracy obfotografowalam ;p Oto wyniki (niestety nie najlepszej jakosci bo w toalecie tylko lustro a tam swiatlo slabe ;/)
ja I Emma w 27 tyg.
mama3.jpgmama4.jpgmama5.jpg

Załączniki

• mama3.jpg
    mama3.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 88
  • mama4.jpg
    mama4.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 85
  • mama5.jpg
    mama5.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 87