reklama
kasia150491
Mamusia synusia:)
kasienki nikt chyba nie przebije;P ma najmniejszy brzuszek ze styczniowek ale za to jaka zgrabna jest, tylko pozazdroscic
katherinne
Fanka BB :)
Dziewczyny, mam do Was pytanie. Czy któraś z Was może ostatnio zakładała działalność gospodarczą lub ma w planie zakładać?
Akuku
Kasienka sliczny malutki brzusio, ciesz sie, latwiej bedzie po porodzie, skura sie w ciagnie jak gdyby nigdy nic.
Fifka ale slodki bembolek, Ty taka szczupla ze sam brzucholek widac, stad wyglada na wiekszy.
A ja wczoraj wieczorem czulam duzo ruchow na dole i ciekawa jestem czy sie obrucil w dol czy to byly raczki, hmm bo wdzien czulam ruchy wysoko. No zobaczymy co dzis bede czula ale mam jakies wrazenie ze to znowu byly nogi w dol, a to juz malo przyjemne jest jak po pecherzu kopie.
Fifka ale slodki bembolek, Ty taka szczupla ze sam brzucholek widac, stad wyglada na wiekszy.
A ja wczoraj wieczorem czulam duzo ruchow na dole i ciekawa jestem czy sie obrucil w dol czy to byly raczki, hmm bo wdzien czulam ruchy wysoko. No zobaczymy co dzis bede czula ale mam jakies wrazenie ze to znowu byly nogi w dol, a to juz malo przyjemne jest jak po pecherzu kopie.
katherinne
Jeny, jestem jakaś nieprzytomna. Nie tu miałam zadać pytanie, sorki
reklama
anbas
Mamusia Kubusia
zgadzam sie z Toba inomama- co jedna to fajniejsza
Dziolchy przecudne te Wasze bambolki I te wieksze I ten malusi slodziasne takie ze normalnie do wycalowania sa
No to I ja sie przed chwila w pracy obfotografowalam ;p Oto wyniki (niestety nie najlepszej jakosci bo w toalecie tylko lustro a tam swiatlo slabe ;/)
ja I Emma w 27 tyg.
Dziolchy przecudne te Wasze bambolki I te wieksze I ten malusi slodziasne takie ze normalnie do wycalowania sa
No to I ja sie przed chwila w pracy obfotografowalam ;p Oto wyniki (niestety nie najlepszej jakosci bo w toalecie tylko lustro a tam swiatlo slabe ;/)
ja I Emma w 27 tyg.
Załączniki
Ostatnia edycja: