reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

Inomama jakby mąż był w PL to tez bym pojechałam na te USG, ale autobusami to mi się nie widzi, a mąż wraca za tyg i jak już będę w 3 trymestrze
Ikasia super brzuszek, teraz z tygodnia na tydzień zacznie wypychać :tak:

reklama
mam lustro z jakimiś kwiatkami na dole i nijak się sfotografować nie mogę - ale po wielkich męczarniach się udało: prezentuję się mój brzuch - ciąża nr 2 - 21. tydzień skończony - na zdjęciu od boku :-D
To dla zrozumienia dlaczego szefowi powiedziałam dopiero teraz, ze jestem w ciąży, a i tak nikt nie wie który to miesiąc i żyją w przekonaniu, ze jakiś 3-4, bo pod bluzką luźną chowa się dosłownie wszystko :laugh2::-D:rofl2:
z córką na tym etapie wyglądałam już jak wieloryb

Załączniki

• 21.jpg
    21.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 92
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziekuje dziewczyny, rzeczywiscie synek cieszy sie , ze bedzie mial braciszka :-)

Ikasia no juz fajny brzuszek wyskoczyl:-)

Agagsm faktycznie, jakby nie bylo wiadomo, to by mozna powiedziec ze brzuszek po dobrym obiadku :-) a dzieciatko gdzies znajduje miejsce na fikołki :-)

reklama
Do góry