reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

Vinga tak zgadza się, za parę minutek 50zł plus usg czyli od 160zł.
Te 20zł to ja jeszcze zapłaciłam, a filmiki trwały ze 3 minutki

reklama
Marika to zdzierstwo okropne! mój gin bierze 200 zł za 3D ale ta płytka z filmikiem jest już wliczona w tą i tak niezbyt małą cenę... plus jeszcze fotki. a badanie trwa ok 15min i tyle trwa też filmik. można mu też dać pendrive w czasie normalnego usg i nagrywa w cenie usg...

Okropne zdzierstwo. Ja zdenerwowałam się, ze z całego badania tylko tyle mi nagrali, a za to płaciłam. Z miesiąca ciut dłuższy filmik ale już te połówkowe to ze 3 min.
W tej ciąży to chyba nie pojadę na połówkowe 3D i 4D, bo mąż jak wróci, będę już w 3 trymestrze

ja też nie idę na 3d, dostałam 2 fotki w 3d małego w ramach normalnej wizyty i wystarczą mi. już niedługo będę miała swoje 3d/4d w ramionach hehe :)

Lekarz mówił na USG genetycznym, ze jestem młoda, zdrowa, wszystkie wymiary są ok i myślę na tym pozostanę . Gin tez powinien mi tam maluszka wymierzyć na normalnej wizycie.
Te 3D/4D połówkowe, ma pokazać czy serduszko ok. Ale tak na prawdę wszystko bada się po porodzie. Jak lekarz bada noworodka to jest decydujące

ja tez po wielu dyskusjach z moim M zrezygnoałam z 3D/4D...kurcze, szkoda mi kasy...a jak akurat dzidzius sie nie tak ułozy....mam go w 2d...a tak jak Vinga pisze..niedługo będę miała nawet w 5D na zywo:p

U mnie to jest koszt 160zł bez filmiku i jeszcze dojazd autem około 50zł. Zresztą po co mam samej tam jechać. Najwyżej obejdzie się :tak:

Picture 021.jpg

hej, hej to my Dawid i Wiktorek w brzuszku ;-)

Załączniki

• Picture 021.jpg
    Picture 021.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 89
reklama
Do góry