reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Styczniówek

Vinga tak zgadza się, za parę minutek 50zł plus usg czyli od 160zł.
Te 20zł to ja jeszcze zapłaciłam, a filmiki trwały ze 3 minutki

reklama
Marika to zdzierstwo okropne! mój gin bierze 200 zł za 3D ale ta płytka z filmikiem jest już wliczona w tą i tak niezbyt małą cenę... plus jeszcze fotki. a badanie trwa ok 15min i tyle trwa też filmik. można mu też dać pendrive w czasie normalnego usg i nagrywa w cenie usg...

Okropne zdzierstwo. Ja zdenerwowałam się, ze z całego badania tylko tyle mi nagrali, a za to płaciłam. Z miesiąca ciut dłuższy filmik ale już te połówkowe to ze 3 min.
W tej ciąży to chyba nie pojadę na połówkowe 3D i 4D, bo mąż jak wróci, będę już w 3 trymestrze

ja też nie idę na 3d, dostałam 2 fotki w 3d małego w ramach normalnej wizyty i wystarczą mi. już niedługo będę miała swoje 3d/4d w ramionach hehe :)

Lekarz mówił na USG genetycznym, ze jestem młoda, zdrowa, wszystkie wymiary są ok i myślę na tym pozostanę . Gin tez powinien mi tam maluszka wymierzyć na normalnej wizycie.
Te 3D/4D połówkowe, ma pokazać czy serduszko ok. Ale tak na prawdę wszystko bada się po porodzie. Jak lekarz bada noworodka to jest decydujące

ja tez po wielu dyskusjach z moim M zrezygnoałam z 3D/4D...kurcze, szkoda mi kasy...a jak akurat dzidzius sie nie tak ułozy....mam go w 2d...a tak jak Vinga pisze..niedługo będę miała nawet w 5D na zywo:p

U mnie to jest koszt 160zł bez filmiku i jeszcze dojazd autem około 50zł. Zresztą po co mam samej tam jechać. Najwyżej obejdzie się :tak:

Picture 021.jpg

hej, hej to my Dawid i Wiktorek w brzuszku ;-)

Załączniki

• Picture 021.jpg
    Picture 021.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 92
reklama
Do góry