reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

reklama
Ale macie bandzioszki! a ja myślałam, ze to ja jakoś nienaturalnie urosłam, moja mama to jest w szoku, że mam takie wielki brzuch. Cieszę się, że nie jestem sama :)

Zobacz załącznik 430023Zobacz załącznik 430024 DSCN0219.jpg17tc :) prezentacja w bluzeczce
:)
pozniej zrobie zdjecie samego brzuchala :)

Amna, kachha87, jaga80, marcia331 - wszystkie brzuszki śliczne :))

kruszki - no różnica pomiędzy 12 a 17tyg widoczna :tak: w końcu coś u Ciebie widać :))

Ja też wczoraj po 2 tyg, zgodnie z założeniem, zrobiłam zdjęcie, ale nie mam teraz siły go zamieszczać, może później, albo jutro.

Super brzucholki:szok::-)ja to nie mam czym narazie sie pochwalić wiecie rano to w ogole nie widać mojej ciązy a po poludniu dobrze najedzony malutki taki ze trzeba sie przyglądać:)zazdroszcze Wam i czekam niecierpliwie na swoj:-p

Piekne brzuchole dziewczyny ;)

Aia, u Ciebie jeszcze nie za bardzo widac ciaze, ale to nie powod do smutku, wrecz mozesz sie cieszyc ze dluzej jestes 'sprawna' w sensie ruchowym ;)) No i pewnie wiekszosc ciuchow pasuje jeszcze na Ciebie? SUper!

reklama
017.jpg011.jpgNo wreszcie zrobilam zdjecie swojego brzucha.Sorki ze w bluzce ,ale nie odwaze sie pokazac swoich rozstepow
Aia ale ty chudzina jestes,a ja az wstyd.Wogole wszystkie chudzinki jestescie heh Zazdroszcze malych brzuszkow.Mi to juz ciezko sie nachylac i wogole ciezko chodzic.Na tych zdjeciach to jeszcze maly tez brzuch wyszedl,rzeczywistosc jest taka ze zaczynam unikac duzego lustra w domu

Ostatnia edycja:
Do góry