reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

reklama
stokrotka cudny masz malusi brzunio:tak: I ciążowy jako żywo. Grama spożywczaka jakoś w nim dostrzec nie idzie jednak:-D

doti, malinkaizi, nina Wasze brzunie już porządne, czadowe, bardzo zgrabniutkie okrąglutkie :tak:

Zobacz załącznik 430023Zobacz załącznik 430024Zobacz załącznik 442725 ostatnie dni 17tc.jpg
no to ostatnie dni 17tc :) a tak bylo plasko niedawno, a teraz jak sie klade to juz brzuch zostaje, nie jest lejacy juz, tylko trzyma sie kupy :)

ale super brzuszki! Kruszki pamietam na poczatku taka deseczka na brzuszku a tu tak maluszeek wyskoczyl, pieknie!
ja dolacze moze dzis wieczorem ;)

reklama
LeRemi a no własnie mam wiecej niz 5 :-( miałam sie nie ważyć ale to zrobiłam i mam ok 7kg na plusie :( koszmar !!!! a dla mnie najgorsze jest to ze tyję w ramionach cycach , a nogi i tyłek chudę i to mnie wkurza bo bym chciała miec większy tyłek a ramiona chudsze ale z synkiem miałam tak samo :( wiec chyba mam taką urodę, bede musiała potem ćwiczyć nie tylko brzuch ale i ramiona przede wszystkim !!!!!!!!!!
a TY tez sie juz pochwal :-p

świetne brzuszki :) ciekawe kto bedzie rekordzistką pod koniec ciązy :-p ja mam prawie 100 juz w brzuszku :szok: :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry