reklama
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
stokrotka.af
Fanka BB :)
fiu fiu ja mam tylko jaszczura na ramieniu zafundowalam sobie przed studniówką, dziadek zawsze sądził,że to zmywalne a to już 15 lat temu
kruszki
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 430023Zobacz załącznik 430024Zobacz załącznik 442725
no to ostatnie dni 17tc a tak bylo plasko niedawno, a teraz jak sie klade to juz brzuch zostaje, nie jest lejacy juz, tylko trzyma sie kupy
no to ostatnie dni 17tc a tak bylo plasko niedawno, a teraz jak sie klade to juz brzuch zostaje, nie jest lejacy juz, tylko trzyma sie kupy
reklama
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
LeRemi a no własnie mam wiecej niz 5 :-( miałam sie nie ważyć ale to zrobiłam i mam ok 7kg na plusie koszmar !!!! a dla mnie najgorsze jest to ze tyję w ramionach cycach , a nogi i tyłek chudę i to mnie wkurza bo bym chciała miec większy tyłek a ramiona chudsze ale z synkiem miałam tak samo wiec chyba mam taką urodę, bede musiała potem ćwiczyć nie tylko brzuch ale i ramiona przede wszystkim !!!!!!!!!!
a TY tez sie juz pochwal
świetne brzuszki ciekawe kto bedzie rekordzistką pod koniec ciązy ja mam prawie 100 juz w brzuszku
a TY tez sie juz pochwal
świetne brzuszki ciekawe kto bedzie rekordzistką pod koniec ciązy ja mam prawie 100 juz w brzuszku