reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

reklama
Ale macie bandzioszki! a ja myślałam, ze to ja jakoś nienaturalnie urosłam, moja mama to jest w szoku, że mam takie wielki brzuch. Cieszę się, że nie jestem sama :)

Zobacz załącznik 430023Zobacz załącznik 430024 DSCN0219.jpg17tc :) prezentacja w bluzeczce
:)
pozniej zrobie zdjecie samego brzuchala :)

Amna, kachha87, jaga80, marcia331 - wszystkie brzuszki śliczne :))

kruszki - no różnica pomiędzy 12 a 17tyg widoczna :tak: w końcu coś u Ciebie widać :))

Ja też wczoraj po 2 tyg, zgodnie z założeniem, zrobiłam zdjęcie, ale nie mam teraz siły go zamieszczać, może później, albo jutro.

Super brzucholki:szok::-)ja to nie mam czym narazie sie pochwalić wiecie rano to w ogole nie widać mojej ciązy a po poludniu dobrze najedzony malutki taki ze trzeba sie przyglądać:)zazdroszcze Wam i czekam niecierpliwie na swoj:-p

Piekne brzuchole dziewczyny ;)

Aia, u Ciebie jeszcze nie za bardzo widac ciaze, ale to nie powod do smutku, wrecz mozesz sie cieszyc ze dluzej jestes 'sprawna' w sensie ruchowym ;)) No i pewnie wiekszosc ciuchow pasuje jeszcze na Ciebie? SUper!

reklama
017.jpg011.jpgNo wreszcie zrobilam zdjecie swojego brzucha.Sorki ze w bluzce ,ale nie odwaze sie pokazac swoich rozstepow
Aia ale ty chudzina jestes,a ja az wstyd.Wogole wszystkie chudzinki jestescie heh Zazdroszcze malych brzuszkow.Mi to juz ciezko sie nachylac i wogole ciezko chodzic.Na tych zdjeciach to jeszcze maly tez brzuch wyszedl,rzeczywistosc jest taka ze zaczynam unikac duzego lustra w domu

Ostatnia edycja:
Do góry