reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

Aia zazdroszcze Ci, ze powolutku rosniecie :) mnie jak zaczyna wywalac to masakra :)
doti, a Ty Kochana masz rozstepy z pierwszej ciazy czy teraz?? ja po corce nie mam nic, miejmy nadzieje, ze tak pozostanie..

reklama
W czasie ciazy nie mialam ,zaraz po urodzeniu wyszly ,gdy szybko brzuch sie skurczyl:baffled:Teraz mam brzuch jak tarka:baffled:

mam nadzieje,że mi sie uda wstawić tą fotkę to 11 tydzień
11 tydzień.jpg
tylko nie wim ile w tym baby a ile mojego obżarstwa :-D

stokrotka Jezuuuu jakiego obżarstwa !!!!!!:szok: aleś TY chudzina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale fajnie brzuszek odstaje i to napewno nie z przejedzenia !!!!!!!!!!!!!!!!

doti my chyba mamy podobne brzuszki :)

Jak patrzę np na brzuszki Aia czy jaga to wpadam w kompleksy !!!!!!!!!!! Ja to wyglądam juz jak wieloryb :( buuuuuuuuuuu

Ostatnia edycja:
stokrotka to ja wolę nie mówić ile JUZ przytyłam :-( aż sie płakać chce :( no ale teraz staram sie nie myslec o tym , po porodzie dopiero zacznę :-D choć czasem dołuje mnie to strasznie !!!!!!

Dziewczyny SUPER brzuszki!! Fajowe, każdy jeden wyjątkowy :-DU mnie jutro, jak co tydzień, ważenie i fotografowanie brzucha...teraz już chyba będzie widać różnicę :-p

Kurcze musze wreszcie sie zmobilizowac i tez cyknac fotke. U mnie w ostatnim tygodniu to bylo totalne bum, wyskoczylo nagle ze az sama sie zdziwilam:-D

Ilonka ja sie jeszcze nie poplakalam ale wazylam sie u poloznej w srode i szczeka mi ciut oklapla:zawstydzona/y: Powiesz na ucho? Ja wtedy tez. Tyle ze wiesz co, ja wiem ze i tak szybko to po porodzie zrzucimy wiec moze sie nie martwmy teraz co? No to jak, masz powyzej 5?:-)

reklama
Do góry