reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

Aia zazdroszcze Ci, ze powolutku rosniecie :) mnie jak zaczyna wywalac to masakra :)
doti, a Ty Kochana masz rozstepy z pierwszej ciazy czy teraz?? ja po corce nie mam nic, miejmy nadzieje, ze tak pozostanie..

reklama
W czasie ciazy nie mialam ,zaraz po urodzeniu wyszly ,gdy szybko brzuch sie skurczyl:baffled:Teraz mam brzuch jak tarka:baffled:

mam nadzieje,że mi sie uda wstawić tą fotkę to 11 tydzień
11 tydzień.jpg
tylko nie wim ile w tym baby a ile mojego obżarstwa :-D

stokrotka Jezuuuu jakiego obżarstwa !!!!!!:szok: aleś TY chudzina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale fajnie brzuszek odstaje i to napewno nie z przejedzenia !!!!!!!!!!!!!!!!

doti my chyba mamy podobne brzuszki :)

Jak patrzę np na brzuszki Aia czy jaga to wpadam w kompleksy !!!!!!!!!!! Ja to wyglądam juz jak wieloryb :( buuuuuuuuuuu

Ostatnia edycja:
stokrotka to ja wolę nie mówić ile JUZ przytyłam :-( aż sie płakać chce :( no ale teraz staram sie nie myslec o tym , po porodzie dopiero zacznę :-D choć czasem dołuje mnie to strasznie !!!!!!

Dziewczyny SUPER brzuszki!! Fajowe, każdy jeden wyjątkowy :-DU mnie jutro, jak co tydzień, ważenie i fotografowanie brzucha...teraz już chyba będzie widać różnicę :-p

Kurcze musze wreszcie sie zmobilizowac i tez cyknac fotke. U mnie w ostatnim tygodniu to bylo totalne bum, wyskoczylo nagle ze az sama sie zdziwilam:-D

Ilonka ja sie jeszcze nie poplakalam ale wazylam sie u poloznej w srode i szczeka mi ciut oklapla:zawstydzona/y: Powiesz na ucho? Ja wtedy tez. Tyle ze wiesz co, ja wiem ze i tak szybko to po porodzie zrzucimy wiec moze sie nie martwmy teraz co? No to jak, masz powyzej 5?:-)

reklama
Do góry