reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

Witam drogie Koleżanki :biggrin2:

Jestem po raz pierwszy na tym forum, w grupie mam sierpniowych, jeszcze nieco zielona w poruszaniu się po różnych stronach :zawstydzona/y: Wspaniale dołączyć do grona kobiet, z którymi wspólnie będzie można przeżywać najbliższe wyjątkowe miesiące... Po oficjalnym powitaniu, jak tylko wykonam swoje zdjęcie, wrzucę je do tej pięknej galerii :-D

reklama
MieMie witamy Cię na naszym forum. Ale najlepiej jak powitasz się na głównym wątku a potem przedstawisz w wątku Poznajmy się. A potem należy wysłać dane z terminem porodu i ew. znaną płcią dziecka do jednej z naszych moderatorek.

Ilonka na szczęście te delegacje to tylko przejściowa sprawa. Prawdopodobnie jeszcze tylko dwa góra trzy tygodnie. Potem będzie już na miejscu pracował.

doti jak piszesz posta to w opcjach pod wyborem kolory tekstu i "buziek" są takie ikonki i jedna z nich przedstawia obrazek (Insert image). Najpierw piszesz co chcesz potem klikasz tą ikonkę i wybierasz plik ze zdjęciem z dysku. Potwierdzasz i gotowe :-)

Marcia, bardzo dziękuję Ci za wskazówkę, jak poruszać się po tym forum :) Nigdy z żadnego nie korzystałam, więc pomoc i podpowiedzi są mile widziane :) Do zobaczenia więc niebawem :) (mam na myśli nasze brzuszki oczywiście):-D

1afbc5f23847.jpg A to my tak jak na suwaczki 15tydz. z kawalkiem

Ale super brzuszki :-) fajnie że już tak zauważalnie ciążowe!!! Mnie wczoraj koleżanka odwiedziła i nie mogła się nadziwić jak mi fajnie brzuszek urósł. Dzisiaj byłam załatwić sobie staż, specjalnie kurtkę zostawiłam w szatni i dumnie paradowałam z brzuszkiem :-D Muszę zerknąć kiedy ostatnie zdjęcie wstawiałam, ale chyba też już z 2 tygodnie temu, więc pora na kolejne.

O kurcze! Ale fajne, duże brzuszki macie dziewczynki:tak:
Po mnie dalej niewiele widać w ciuchach...Jak ktoś nie zorientowany, to nie wpadnie, że w ciąży jestem. Fakt, że celuję w tuniki, więc nie dziwota, pewnie przez najbliższy miesiąc się nie wydmą wystarczająco, żeby jednoznacznie wskazywać na mój stan ;-)

Trochę jednak urosłam przez ostatni miesiąc, co na odsłoniętym ciele widać. Muszę cyknąć wreszcie fotę!

reklama
Do góry