reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

sopelek kurcze u Ciebie nic nie widać jeszcze , !!!!!! ale juz nie długo :)
ewa fajny juz zaokrąglony brzusio :)
a w ogólę to wszystkie brzuszki słodkie, czy mniejsze czy wieksze są extra !!!!!!!!!!!!!!!! :tak::-D

a to mój aktualny czyli począte 18 tyg :)

brzuch 18 tydzien.jpg

reklama
ilona24 a w ogólę to wszystkie brzuszki słodkie, czy mniejsze czy wieksze są extra !!!!!!!!!!!!!!!! :tak::-D

a to mój aktualny czyli począte 18 tyg :) ...

:-)Super brzuszek....taki ciążowy..zgrabniutki ......;-)... Jak tylko ciepło się zrobi to już nic nie ukryjemy...A ja dziś byłam u doktorki..i miały wchodzić raz ginekologiczne kobiety raz ciężarne......I ja musiałam się wyrywać..bo ja wyglądam raczej jakbym miała wzdęcie a nie była w ciąży...i kobiety dziwnie się z niedowierzaniem patrzyły... Niestety po trzech wcześniejszych ciążach ..pozostał brzuch mi i teraz szybko nie będzie typowego ciążowego...;-):happy2:

Ostatnia edycja:
No ilonka Twój brzuszek to już całkiem pokaźny! Jak dla mnie jesteś naszą "rekordzistką" :-) chyba że się inne nie chwalą.
Wiecie co z tymi brzuchami to tak dziwnie jest. Mnie się na początku wydawało że jakoś mało rośnie. Potem znowu jak wywalił to tak nagle że z każdym prawie dniem widziałam że rośnie. Wiec na te które jeszcze są mało widoczne też jeszcze przyjdzie czas. Chociaż mnie dzisiaj pani w sklepie powiedziała że nic po mnie nie widać, no ale w kożuchu to nie da rady żeby było widać. Przy okazji usłyszałam że pewnie chłopak będzie bo bardzo ładnie wyglądam. Hehe

marcia powiem CI ze własnie rano przeważnie był mniejszy ale od paru dni jest juz taki , w to było robione w piżamie hehe , wieczorem mam o wiele większy :zawstydzona/y: ale z synkiem tez miałam szybko duży brzusio wiec w sumie mnie to nie dziwie ze wyglądam juz jak wieloryb :baffled:
a tak a propo to ale mnie zaszczyt kopnął hehe :)

Mnie się ostatnio też powiększył. Najlepsze porównanie to ma M. bo jak go tydzień nie ma bo jest w delegacji to potem widzi różnicę. Co prawda wcześniej to bardziej ja widziałam, On mówił "pokaż, no może trochę urósł" a ja na to że urósł, urósł. Tym razem było inaczej. Przyjechał, popatrzył na mnie i od razu stwierdził: "Ale Ci brzuch urósł!!" Nawet spodni nie musiałam rozpinać żeby mógł porównywać. No ale mnie tam nie przeszkadza że rośnie póki jeszcze nie przeszkadza. A że w ciąży jeszcze nie byłam to nawet nie wiem jak to może być więc nawet nie wiem co mnie czeka. Wolę żyć w błogiej nieświadomości ;-)

marcia to widzę ze mamy mężów na weekendy , ja mam tak samo !!!!! wraca co piątek albo co sobotę, i własnie on ma porównanie czy brzybyło mi tu i ówdzie , a co wróci to zawsze coś mi sie powiększy :baffled: najbardziej zadowolony z cyców :sorry2: ehhhh faceci !!!!!!
A ta praca Twojego męza to taka stała ????? jak sie maluszek urodzi to też go nie bedzie ?????? jak sie synek urodził to zostałam sama tak naprawde mąz tylko na weekendach był, i jak na razie tak bedzie nadal, wiec zostane z dwójką sama na całe dni :baffled:

super brzuszki :)
mój też rośnie i wstawię za 2 dni kolejne zdjęcie z okazji 15 tygodnia ;-)
Byłam dziś u lekarza - dzidzia zdrowa.... a raczej "zdrowy" bo to chłopiec :-D

reklama
Ja nie wstawiam zdjecia bo nie wiem jak:baffled:ale mam taki jak Ilonka.Tez codzien jest wiekszy,widze po ubraniach,a szczegolnie po kurtkach.Wspolczuje ci Ilonka.Ja tez nie wiem czy jak urodze nie wyjedzie tz w delegacje albo wczesniej.Przewaznie za granice wyjezdza w lecie:baffled:

Do góry