reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nie było mnie tu tylko jakieś 2 godzinki a tu tyle się działo :-)

martitka-26 właśnie... 13 tydzień a brzuchol wypchnięty według mnie bardzo mocno w porównaniu do zeszłego tygodnia gdzie prawie był niewidoczny, ale pocieszyłaś mnie tym że u Ciebie to była kwestia 2 dni :-D A Twój brzucholek też bardzooo ładny i okrąglutki i widać że jest w nim mały lokator :-)

Bogusia86 Chatki muszą być duże żeby maluszki mialy wygodnie... tylko chyba latem dadzą nam popalić ;-) Ale damy radę, w końcu nie my pierwsze i nie ostatnie :-D

Shyla W sumie też racja z tymi zdjęciami i następne chyba wrzucę w całości ale też wrzucę nick na fotkę to będę trochę spokojniejsza.

krzynka77 Faktycznie, dzieli nas tylko 1 dzień :-) Co do mojego brzuchola to chyba fakt, że to przez moją "szczupłość". Chociaz przed ciążą chudzielcem jakimś super nie byłam, ot przecętna dziewczyna... 168 cm i jakieś 54 kg. A Ty też masz ładny brzusio i ja widzę różnicę na tych zdjęciach co wkleiłaś i nie wiem o jakim tłuszczyku mówisz... nie takie się widziało i wierz mi, że u Ciebie to jakoś tego nie widzę.

saudades Narzekanie to mnie w ciąży dopadło... moja nowa dolegliwość, bo taką zrzędą nigdy nie byłam tylko jakoś tak w ostatnim czasie :laugh2:

reklama
Zdjęcia z wczoraj...
Tak sobie rośniemy:-D

I skorzystałam z rady Shyli, podpisałam swoje zdjęcia...

Martinko i Anecia cudne Wasze brzuszki..widzę, że powoli nasze ciąże są już doskonale widoczne;) Nie ukryjemy się;)

Ostatnia edycja:
Anecia - szybko brzuszek rośnie :) Śliczny!

Ehtele, martitka - gwiazdy :) No cudne mamuśki jsteście. Brzuchów już nie ukryjemy,to fakt.
Ja kolejne zdjecie zrobię za tydzień pewnie :)

Opalenizna to z wakacji została..ale to chyba te światło sprawiło, że skóra taka ciemniejsza...;)

Zdjęcia z wczoraj...
Tak sobie rośniemy:-D

I skorzystałam z rady Shyli, podpisałam swoje zdjęcia...

Martinko i Anecia cudne Wasze brzuszki..widzę, że powoli nasze ciąże są już doskonale widoczne;) Nie ukryjemy się;)

ale ty masz już duży brzuszek :-)
ślicznie wyglądasz :-):-)

Ehtele... śliczny brzucholek! A opalenizna świetna. Z mojej wakacyjnej niewiele już zostało mimo że mogę powiedzieć że byłam "spalona" a nie opalona... po podróży poślubnej :-)

A brzuszków ukrywać nie bedziemy, w końcu mamy czym się pochwalic... naszymi Skarbami :-)

reklama
Aneciu - bardzo ładny brzuszek. Jesteśmy prawie w tym samym czasie, ale mój taki ładny nie jest... może dlatego że u mnie sporo tłuszczu , wiec go aż tak nie widać spod tej pierzynki...a ty jesteś szczuplutka:tak:

ANECIA brzunio masz b.ładny jesteśmy prawie w tym samym czasie, ale mój chyba jest mniejszy, zresztą mnie trochę w koło weszło.
KRZYNKA widzę, że już jesteśmy w 3 w zbliżonym czasie!!!:-)
Martika i Ehtele świetne brzuszki!!!!!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry