reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzięki dziewczyny, to mnie pocieszyłyście. W obw mam 110, ale w biodrach 102, więc tylko 8cm różnicy...

reklama
Saudades No Ty masz malutki brzuszek, ślicznie wyglądasz, a Ja nie chodzę w zwykłych jeansach a zwłaszcza z paskiem już od dawna, bo mi przeszkadzał przy siedzeniu, wbijał się w brzuszek :-)

Martitka pomysłowe foto brzuszka :tak: Brzuś jak i buciki super.

Saudades brzuszek jak najbardziej OK :-) Też chyba nie mam dużego, w sumie to muszę sobie fotkę zrobić.:-)

Saudades - masz bardzo ładny brzuś!! Taki jak masz mieć!!. Nie porównuj go do innych dziewczyn, bo każda ma inny!! Ja się tylko zastanawiam skąd ci takie obwody wychodzą - taka szczuplutka jesteś!! Chyba, ze jesteś wysoka, to jakoś sie rozkłada :-)
Ja się nie mierzę w takim razie :-)

Bogusiu86, spodnie są elastyczne, a pasek pleciony i miękki, więc nic nie ugniata. Kupiłam spodnie ciążowe, ale się zsuwają... chyba źle dobrałam. wolę zwykłe ubrania "normalne".

panienka, to czekamy na fotkę :-)

krzynka, dośc wysoka jestem. ale też wszystko idzie w obwody (plecy, boczki itd)

A o tym małym brzuchu mówiła mi znajoma, że mogę miec za mało wód płodowych lub małe dziecko. ale na usg było wsio ok, więc chyba nie powinnam się negatywnie nakręcać :)

Saudles nie sądzę, że jest za mały...ja wolałabym mieć mniejszy:p Jest uroczy...i spodnie normalne widzę nosisz ehhh ja w żadne nie wskoczę:(

Dzięki dziewczyny, to mnie pocieszyłyście. W obw mam 110, ale w biodrach 102, więc tylko 8cm różnicy...

Tygodnie ciązy mamy zbliżone, ja też mam 110 cm obwód, a biodra 107 brrrr i nie słuchaj żadnych "znajomych" za małe dziecko, za mało wód, co za ludzie!!!! Taka Twoja uroda i basta:)
Ale zwykłe ciuchy nie dla mnie, mnie wyszysko uwiera jak siedzę, najlepiej się czuje w ciązowych i wszystko na gumkę:(

Panienka no dawaj, dawaj fotkę z wymiarami:)

A ja chciała zrobić sobie takie ładnie zdjęcie jak ma Martinka (do albumu ciążowego) ale oczywiście wpieprzył się w to mój szaleniec:-D:-D:-D
i nie wyszło tak ładnie...

Martinko jakże zrobiłaś takie cudne ujęcie...czy szanowny M. Ci robił:-D:-D
bo ja sama nie umiem:-p:-p

Ps. Powiem, Wam, że ten album to cudo...wywołam zdjęcia do maja powklejałam i mimo, że nic szczególnego tam nie ma moja koleżanka jak zobaczyła popłakała się...więc chyba wyszła niezła pamiątka...

reklama
Zgadzam się z Bombusią zdjęcie odjechane:) Ty wiesz ile musiałabyś ustawiać kota, żeby zrobić takie zdjęcie:D:D nieźle CI się udało:D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry