- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
krzynka77
Fanka BB :)
Saudades - masz bardzo ładny brzuś!! Taki jak masz mieć!!. Nie porównuj go do innych dziewczyn, bo każda ma inny!! Ja się tylko zastanawiam skąd ci takie obwody wychodzą - taka szczuplutka jesteś!! Chyba, ze jesteś wysoka, to jakoś sie rozkłada :-)
Ja się nie mierzę w takim razie :-)
Ja się nie mierzę w takim razie :-)
saudades
Bogusiu86, spodnie są elastyczne, a pasek pleciony i miękki, więc nic nie ugniata. Kupiłam spodnie ciążowe, ale się zsuwają... chyba źle dobrałam. wolę zwykłe ubrania "normalne".
panienka, to czekamy na fotkę :-)
krzynka, dośc wysoka jestem. ale też wszystko idzie w obwody (plecy, boczki itd)
A o tym małym brzuchu mówiła mi znajoma, że mogę miec za mało wód płodowych lub małe dziecko. ale na usg było wsio ok, więc chyba nie powinnam się negatywnie nakręcać
panienka, to czekamy na fotkę :-)
krzynka, dośc wysoka jestem. ale też wszystko idzie w obwody (plecy, boczki itd)
A o tym małym brzuchu mówiła mi znajoma, że mogę miec za mało wód płodowych lub małe dziecko. ale na usg było wsio ok, więc chyba nie powinnam się negatywnie nakręcać
Bombusia
Dzięki dziewczyny, to mnie pocieszyłyście. W obw mam 110, ale w biodrach 102, więc tylko 8cm różnicy...
Tygodnie ciązy mamy zbliżone, ja też mam 110 cm obwód, a biodra 107 brrrr i nie słuchaj żadnych "znajomych" za małe dziecko, za mało wód, co za ludzie!!!! Taka Twoja uroda i basta
Ale zwykłe ciuchy nie dla mnie, mnie wyszysko uwiera jak siedzę, najlepiej się czuje w ciązowych i wszystko na gumkę
Panienka no dawaj, dawaj fotkę z wymiarami
A ja chciała zrobić sobie takie ładnie zdjęcie jak ma Martinka (do albumu ciążowego) ale oczywiście wpieprzył się w to mój szaleniec
i nie wyszło tak ładnie...
Martinko jakże zrobiłaś takie cudne ujęcie...czy szanowny M. Ci robił
bo ja sama nie umiem
Ps. Powiem, Wam, że ten album to cudo...wywołam zdjęcia do maja powklejałam i mimo, że nic szczególnego tam nie ma moja koleżanka jak zobaczyła popłakała się...więc chyba wyszła niezła pamiątka...
i nie wyszło tak ładnie...
Martinko jakże zrobiłaś takie cudne ujęcie...czy szanowny M. Ci robił
bo ja sama nie umiem
Ps. Powiem, Wam, że ten album to cudo...wywołam zdjęcia do maja powklejałam i mimo, że nic szczególnego tam nie ma moja koleżanka jak zobaczyła popłakała się...więc chyba wyszła niezła pamiątka...
Bombusia
Ehtele Twój kot jest odjechany na maxa, swietna pomysłowa fota wyszła do albumu, nawet lepsza niż planowałaś
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.