reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja też myślę, że nie ma sensu porównywać obwodu naszych brzuszków, każda z nas jest inna, jedna niższa, druga wyższa... Mój też ma tylko 90 cm, a widać go bardzo wyraźnie-wszyscy mówią, że chyba już końcówka;-)
Martitka, Ehtele-super zdjecia:)

reklama
Ethele - podpisuję się obeima rękami pod tym co dziewczyny napisały!! Jakbyś chciała, żeby kot był na tym zdjęciu, to nigdy by ci się nie udało go do tego namówić!! A tak to zdjęcie pokazuje, że nie tylko wy czekacie na potomka - kot (pełnoprawny domownik) też już się nie może doczekać :-) Cudo!!
Saudades - nie słuchaj znajomych - skoro lekarz nie powiedział na usg, ze coś jest nie tak, to znaczy, ze wszystko w porządku. Moja znajoma taki brzuch miała praktycznie na końcówce i urodziła zdrowe dzieciątko!! Głowa do góry!!

Ehtele- Swietny pomysl i kot superancki:)
A ja chciała zrobić sobie takie ładnie zdjęcie jak ma Martinka (do albumu ciążowego) ale oczywiście wpieprzył się w to mój szaleniec:-D:-D:-D
i nie wyszło tak ładnie...

Martinko jakże zrobiłaś takie cudne ujęcie...czy szanowny M. Ci robił:-D:-D
bo ja sama nie umiem:-p:-p

Ps. Powiem, Wam, że ten album to cudo...wywołam zdjęcia do maja powklejałam i mimo, że nic szczególnego tam nie ma moja koleżanka jak zobaczyła popłakała się...więc chyba wyszła niezła pamiątka...

Tak robil mi je moj m :):)

Saudades brzusio malutki,ale obwod spory:):):) i nic sie nie martw , tak jak napisala Milusia, brzuszek wyskoczy z dnia na dzien, tak bylo u mnie z 97cm przeskoczylam na 102:):):):

Martitka ehtele super foteczki :) a ten kociak przebojowy smoka mu sie zachcialo hehe
Saudades zazdroszczę ze mozesz takie spodnie założyć ja jurcze w nic sie juz nie mieszcze a jak zakładam troszeczke obcisłe rzeczy mały sie tak denerwuje skopie w tych miejscach strasznie. O pasku i mnie nie ma mowy. Jak lekarz mówi ze wszytko ok to na pewno wszystko ok :) każda z nas jest inna zresztą było by nudno gdybyśmy byłt takie same. Dla mnie twój brzucholek super :) a innych nie słuchaj bo zazdroszczą;-)

martitka-26 super focia, a buciki prześliczne - gdzie zakupiłaś

saudades brzusio jak tra la la. Każa kobieta ma inny brzuch, więc nie ma co się przejmować czy mały czy duży -ważne, aby było oki i dzidzia zdrowa :-)

ehtele foteczki rewelacyjne.a kot to normalnie powinien za te swoje role dostać oskara :-D

Mój kot odpowiedziałby wielką miłością na Wasze zachwyty:) dzięki babeczki

Ehtele zdjęcie super, kot dodał jeszcze uroku:)

Saudades nic się nie martw kobieto, mnie też mówią, że mam mały brzuszek (parę dni temu obwód był 99 cm), ale ja ogólnie jestem szczupła i nie przytyłam dużo, to jaki mam mieć?:) Też mnie postraszyli, że mało wód, mało na zawał nie padłam-a w piątek miałam usg, ilość wód prawidłowa i wielkość dzidzi też, więc nie słuchaj starszaków, niech spadają, wszystko jest ok:)

reklama
Brzuszki oczywiście śliczniutkie!!!!:-):-):-)
Ehtele,Martitka- super foteczki:-D:-D:-D
Fiuu- ale się uśmiałam z tym konkursem. Ty to masz szalone pomysły:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry