reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny,jeszcze tak moze dla uspokojenia się (albo utwierdzenia w konieczności leżenia,oby nie) ... Pokazuję brzuch z przodu, widać dokładnie gdzie mi od wczoraj zawędrował. Jak się położę na boku to dosłownie czuję ucisk na kości biodrowej i pachwinie a ruchy tylko na dole...
dsc0130pr.jpg

U Was też tak brzuś wygląda? Wpadam chyba w jakąs paranoję,ale nie miałam tak w pierwszej ciąży...dopiero pod koniec.

reklama
Polianko ja mam czasem wrażenie, że jak nie zacisnę nóg to urodzę, naprawdę bardzo duże parcie na krocze, ogólnie ja mam nisko brzuch, widocznie Twoja niunia pomału schodzi w dół,

:)) To ja już wolę jak jest wyżej. Trudniej się oddycha,ale łatwiej chodzi,siedzi i leży... :)Dobrze,że nie tylko ja "tak" mam.

Polianko no rzeczywiście masz niunię niziutko, ale może to taki urok tej ciązy??? Ja mam brzuch wysoko, obejrzałam sie teraz dokładnie w lustrze, a tez mam b. parcie na pęcherz .
Poprostu musisz wypoczywać do piątku, a na wizycie sie wszystkiego dowiesz, ale myślę, ze wszystko jest dobrze z ciążą tylko poprostu takie masz tym razem ułożenie. Wypoczywaj!!

Polianko ja mam czasem wrażenie, że jak nie zacisnę nóg to urodzę, naprawdę bardzo duże parcie na krocze, ogólnie ja mam nisko brzuch, widocznie Twoja niunia pomału schodzi w dół,

Ja tez mam od początku brzuch nisko,nawet kumpele sie dziwia.ale widac taka nasza uroda.

Tez mam brzuszek dosyć nisko, jak położę się płasko na plecach, to wystają mi żebra;) Myślę, że nie ma się czym przejmować:)

tez mam nisko ale moja głowa tam siedzi i uciska mocno
a Lilijanka nie siadła sobie tam własnie tyłeczkiem?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry