reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Fiuu szalona kobieta.... a wyroby na stronie oczywiście bardzo bardzo ciekwe;)

reklama
hehe niezły konkurs, już niestety nie zdążyłam zalicytować, ale i tak bym przegrała :-p

Ubawiłam się:) Podpuściłaś nas jak agent Tomek normalnie...:) Cieszę się jednak, że aż tyle się pomyliłam (i nie marudź więcej, że Cię dużo, bo już nie uwierzę) choć pięknych kolczyków szkoda... :)))

pfff..ale mi brzuch :-D
a podobno to ja mam mały ;-p
tak swoja droga moglas sie pochwalic, ze masz 155cm, nie patrzylabym wowczas z perspektywy 170 :-D
ja sie wlasnie zmierzylam i mam 94 (dziwne, bo ostatnio jak mierzylam 3 tygodnie temu mialam tyle samo :szok:
dobra lecimy na spacer

Fiuu przyznaję się bez bicia, ze dałam się wpuścić w maliny z tym 2 wynikiem,.
Jejku jak się cieszę , ze choć raz coś wygrałam,już idę sie pochwalić chłopakom, choć pewnie nie będą wiedzieli o czym mówie:):):)
dziękuje.

Ewelinka b. ładna chatka dla dzidziusia:)

Ostatnia edycja:
Ooo ;D nie wierze! :tak:
Ja?? No najmniej sie spodziewałam, nieźle zmyliłaś mówiac ze jesteś wielkaa! A jak sie okazało wcale tak nie jest! :tak: Nawet chwilami chciałam zmienić swoje- twoje cm ;p
Eh tylko teraz cos wybrać :tak: wszystko takie sliczne ze nie mozna sie zdecydowac :tak: Ale cos pomysle i napisze Ci :tak:
Dziekuje :* :tak:

Nieee no ;) Gdybym wiedziała,że masz 155cm :) to bym w życiu nie dała tyle cm w brzuchu,hehe ;-)))
Gratuluje dziewczyny!

Ubawiłam się:-) Podpuściłaś nas :-D:-D Ja przegięłam z tymi wymiarami:szok:

Gratulacje dla wygranych dziewczyn :-)

reklama
30tc i 4 dni +8kg

Załączniki

• DSC_0137.jpg
    DSC_0137.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 71
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry