reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ale już macie śliczne brzuszki laseczki :-)

Fiuu Skoro konkurs to konkurs Ja daje 145 :-)

Martusia ale Ty masz super zgrabny brzusio, aż się napatrzeć nie moge...

no widzicie, mowilam ! :-) w ciuchach te brzuchy po prostu o wiele mniej widac, zwlaszcza w lekko rozszerzającej sie dlugiej sukience
dzieki za komplementy, jak zwykle kadzicie :p baaardzo lubie te gatki, niesamowicie wygodne, zwlaszcza teraz :-)

koncercik Myslovitz dal jak zwykle bossski :-D

Jak na złość zgubiłam miarę i nie mogę z swoim porównać... Hmm... Ja mam napewno ponad 100cm,ale nie wiem dokładnie ile.
Fiuufiuu - ale konkurs dałaś ;) Jak strzał w Totka. Daję 153cm ale coś czuję,że to będzie za dużo. heh.

licytujcie, licytujcie. Wiadomo można swoje wyniki zmieniać do jutra do 12:00 ....

reklama
Aga NAtalia piękny brzuszeczek cudny:) i taki zgrabny jak na domek dla dwójeczki:)

Neftis śliczny zgrabniutki brzuszek

Martuśka piękny brzuszek, no pewnie, że masz:D:D:D:D

Fiuu wariacie :D 165?:D Jak za dużo to przepraszam:D:D:D u mnie w najbardziej odstającym cycku 96

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry