reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wyniki konkursu :)

Moje drogie Panie, nie spodziewałam się aż takiego odezwu na mój skromny konkurs. W zabawie wzięło udział 21 kobitek, oto Wasze typy:
Bombusia- 110, 130
ewelinka-113,5
black- 200
martuska- 147
nefis-138
rozalka- 140
anecia- 132
ehtele-175
ola-136
krzynka-151
pati-143
kasia2506-148
martitka-157
niuunia-173
bogusia-145
izunia23-162
cayra1984-168
polianna-153
panienka-170
milusia-165
wuzelek-144
nektarynka-159
Muszę przyznać, że troszkę namieszałam niczym Krzysio Ibisz w "Grze w ciemno",albo Hubert Urbański w "Milionerach. Musiałam Was trochę podpuścić, żeby nie było za prosto. Liczyłam też na Wasz zdrowy rozsądek po ocenie wielkości własnego brzuszka. Muszę przyznać, że się uśmiałam przy każdym wyniku. :) Patrząc na to, że mam 155cm wzrostu, a średnia podawana przez Was przekracza mój wzrost, to mogłabym robić za kwadracik albo prostokącik szerszy niż wyższy... No na całe szczęście nie jest aż tak tragicznie- chociaż jak wiadomo, przed nami

jeszcze troszkę czasu.

Jako, że ujęła mnie Wasza chęć rywalizacji i duch sportowy postanowiłam przyznać też nagrody pocieszenia dla:

BLACK_OPAL-200cm- za przekroczenie wszelkich norm i wykonanie planu 5 letniego. Dała

najwięcej- jako, że mój magister krąży wokół socjalizmu, to dla Ciebie właśnie nagroda
pocieszenia w postaci pary kolczyków drewnianych- do wyboru ze strony.

Bombusia- która z racji doświadczenia podała najpierw zwycięzki wynik, po czym dała się

wpuścić w maliny i podbiła stawkę- dla Ciebie para kolczyków z masy perłowej- do wyboru ze strony.

Zwciężczynia weekendowego konkursu jest <werble> EWELINKA!!! która pomyliła się o 1 cm!

Proszę oto dowód!

konkurs1.jpgkonkurs2.jpg

DLA CIEBIE EWELINKO - CO TYLKO SOBIE ZAPRAGNIESZ DO WYBORU Z MOJEJ STRONY
Picasa Web Albums - Iza.Tobolska

PROSZĘ WSZYSTKIE LAUREATKI O PRZESŁANIE MI W PW DO WIECZORA SWOICH NAMIARÓW I TYPÓW ABYM

JUTRO Z SAMEGO RANA MOGŁA WAM WYSŁAĆ NAGRODY:)

ZWYCIĘZCOM GRATULUJĘ!

nooo, rozbuchana wyobraźnia może zdziałać cuda :-)
Muszę w końcu siebie zmierzyć, bo kurde sama nie wiem ile mam...
Wszystkim wygranym gratuluję!!! (a Black Opal w szczególności!!!!! hihihihihihi)

zaszalałyśmy :-D no to gratulujemy nagród :tak: ja choćbym chciała ogłosić konkurs to nie mam takiego talentu jak fiuufiuu, więc z wymyśleniem nagrody byłoby ciężko - no chyba, że któraś byłaby chętna na urocze popołudnie z moimi psiakami ha ha świruje :-D

Ostatnia edycja:
a ja myślę, że takie konkursy są bardzo fajne- nagrodą może być choćby jakaś piosenka wrzucona z yt czy wklejenie zdjęcia do "galerii zwycięzców"

heheheh ale żeśmy głupie są...dałyśmy się wpuścić w maliny:p

Brzuch, który przewyższa wzrost hehhehe to by dopiero było...

gratulacje Ewelinko:p:p:p:p

reklama
Och ale wpuściłaś Nas w maliny z tym, że robimy z ciebie laseczke :-D Faktycznie laseczka z Ciebie :-) Ale Nas wyobraźnia poniosła :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry