- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
martitka-26
Fanka BB :)
Nektarynko, za blisko mnie obstawilas;-) (157)
Ewelinko- zgrabniutki brzusio:-)
Nektarynko, za blisko mnie obstawilas;-) (157)
hehhe widzę, że atmosfera gorąca
nasz niecierpliwość rośnie:-):-)
jeszcze 15 minut heheh
Wyniki konkursu
Moje drogie Panie, nie spodziewałam się aż takiego odezwu na mój skromny konkurs. W zabawie wzięło udział 21 kobitek, oto Wasze typy:
Bombusia- 110, 130
ewelinka-113,5
black- 200
martuska- 147
nefis-138
rozalka- 140
anecia- 132
ehtele-175
ola-136
krzynka-151
pati-143
kasia2506-148
martitka-157
niuunia-173
bogusia-145
izunia23-162
cayra1984-168
polianna-153
panienka-170
milusia-165
wuzelek-144
nektarynka-159
Muszę przyznać, że troszkę namieszałam niczym Krzysio Ibisz w "Grze w ciemno",albo Hubert Urbański w "Milionerach. Musiałam Was trochę podpuścić, żeby nie było za prosto. Liczyłam też na Wasz zdrowy rozsądek po ocenie wielkości własnego brzuszka. Muszę przyznać, że się uśmiałam przy każdym wyniku. Patrząc na to, że mam 155cm wzrostu, a średnia podawana przez Was przekracza mój wzrost, to mogłabym robić za kwadracik albo prostokącik szerszy niż wyższy... No na całe szczęście nie jest aż tak tragicznie- chociaż jak wiadomo, przed nami
jeszcze troszkę czasu.
Jako, że ujęła mnie Wasza chęć rywalizacji i duch sportowy postanowiłam przyznać też nagrody pocieszenia dla:
BLACK_OPAL-200cm- za przekroczenie wszelkich norm i wykonanie planu 5 letniego. Dała
najwięcej- jako, że mój magister krąży wokół socjalizmu, to dla Ciebie właśnie nagroda
pocieszenia w postaci pary kolczyków drewnianych- do wyboru ze strony.
Bombusia- która z racji doświadczenia podała najpierw zwycięzki wynik, po czym dała się
wpuścić w maliny i podbiła stawkę- dla Ciebie para kolczyków z masy perłowej- do wyboru ze strony.
Zwciężczynia weekendowego konkursu jest <werble> EWELINKA!!! która pomyliła się o 1 cm!
Proszę oto dowód!
DLA CIEBIE EWELINKO - CO TYLKO SOBIE ZAPRAGNIESZ DO WYBORU Z MOJEJ STRONY
Picasa Web Albums - Iza.Tobolska
PROSZĘ WSZYSTKIE LAUREATKI O PRZESŁANIE MI W PW DO WIECZORA SWOICH NAMIARÓW I TYPÓW ABYM
JUTRO Z SAMEGO RANA MOGŁA WAM WYSŁAĆ NAGRODY
ZWYCIĘZCOM GRATULUJĘ!
Moje drogie Panie, nie spodziewałam się aż takiego odezwu na mój skromny konkurs. W zabawie wzięło udział 21 kobitek, oto Wasze typy:
Bombusia- 110, 130
ewelinka-113,5
black- 200
martuska- 147
nefis-138
rozalka- 140
anecia- 132
ehtele-175
ola-136
krzynka-151
pati-143
kasia2506-148
martitka-157
niuunia-173
bogusia-145
izunia23-162
cayra1984-168
polianna-153
panienka-170
milusia-165
wuzelek-144
nektarynka-159
Muszę przyznać, że troszkę namieszałam niczym Krzysio Ibisz w "Grze w ciemno",albo Hubert Urbański w "Milionerach. Musiałam Was trochę podpuścić, żeby nie było za prosto. Liczyłam też na Wasz zdrowy rozsądek po ocenie wielkości własnego brzuszka. Muszę przyznać, że się uśmiałam przy każdym wyniku. Patrząc na to, że mam 155cm wzrostu, a średnia podawana przez Was przekracza mój wzrost, to mogłabym robić za kwadracik albo prostokącik szerszy niż wyższy... No na całe szczęście nie jest aż tak tragicznie- chociaż jak wiadomo, przed nami
jeszcze troszkę czasu.
Jako, że ujęła mnie Wasza chęć rywalizacji i duch sportowy postanowiłam przyznać też nagrody pocieszenia dla:
BLACK_OPAL-200cm- za przekroczenie wszelkich norm i wykonanie planu 5 letniego. Dała
najwięcej- jako, że mój magister krąży wokół socjalizmu, to dla Ciebie właśnie nagroda
pocieszenia w postaci pary kolczyków drewnianych- do wyboru ze strony.
Bombusia- która z racji doświadczenia podała najpierw zwycięzki wynik, po czym dała się
wpuścić w maliny i podbiła stawkę- dla Ciebie para kolczyków z masy perłowej- do wyboru ze strony.
Zwciężczynia weekendowego konkursu jest <werble> EWELINKA!!! która pomyliła się o 1 cm!
Proszę oto dowód!
DLA CIEBIE EWELINKO - CO TYLKO SOBIE ZAPRAGNIESZ DO WYBORU Z MOJEJ STRONY
Picasa Web Albums - Iza.Tobolska
PROSZĘ WSZYSTKIE LAUREATKI O PRZESŁANIE MI W PW DO WIECZORA SWOICH NAMIARÓW I TYPÓW ABYM
JUTRO Z SAMEGO RANA MOGŁA WAM WYSŁAĆ NAGRODY
ZWYCIĘZCOM GRATULUJĘ!
martitka-26
Fanka BB :)
HEHE ponioslo nas
zaszalałyśmy no to gratulujemy nagród ja choćbym chciała ogłosić konkurs to nie mam takiego talentu jak fiuufiuu, więc z wymyśleniem nagrody byłoby ciężko - no chyba, że któraś byłaby chętna na urocze popołudnie z moimi psiakami ha ha świruje
Ostatnia edycja:
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.