reklama
Dziękuję on tak cały czas, dziś też. Po prostu tak wypchnie i zostawi, różne części a że mięśni nie ma na przodzie to widać i baardzo boli :-( Do tego, czuje to jak wielki kamień przyczepiony zaraz pod skórą..
Gorgusia, nie widzę byś Ty gdziekolwiek utuczona była, wręcz przeciwnie, pięknie wyglądasz i gatki super. Bardzo ładnie
Gorgusia, nie widzę byś Ty gdziekolwiek utuczona była, wręcz przeciwnie, pięknie wyglądasz i gatki super. Bardzo ładnie
anna20061
Fanka BB :)
Lilith faktycznie wyglada dosłownie jak scena z filmu hihi fajnie...
Lilith - musze przyznać, ze czegos takiego to ja nigdy nie wiedziałam Super zdjęcia, bedzie super pamiątka! Mam nadzieje, ze Cie to nie boli
Moj mały jakos tam sie wypychal, ale to zupełnie nie było to. A teraz mam oba lozyska z przodu wiec pewnie nic takiego nie bedzie.
Wlasnie doczytalam, ze to jednak boli... Współczuje.
Gosia - warto było sie tyle stroic
Ja to nawet w domu sie maluje, bez tego czuje sie taka mama domowa, jakos tak nie do ludzi i życia. Lepiej mi psychicznie jak sie jakos tak ogarne jak do pracy
Anna - wygrałas tytuł najelegantszej mamy Mi w poprzedniej ciazy w 7 miesiacu ginekolog powiedziała bym wreszcie darowala sobie te obcasy W tej darowalam sobie od razu.
Gorgusia - utuczona na pewno nie jestes Super proporcje jak na ten etap ciazy!
Ide sobie zrobic zdjęcie mojego dużego brzucha
Moj mały jakos tam sie wypychal, ale to zupełnie nie było to. A teraz mam oba lozyska z przodu wiec pewnie nic takiego nie bedzie.
Wlasnie doczytalam, ze to jednak boli... Współczuje.
Gosia - warto było sie tyle stroic
Ja to nawet w domu sie maluje, bez tego czuje sie taka mama domowa, jakos tak nie do ludzi i życia. Lepiej mi psychicznie jak sie jakos tak ogarne jak do pracy
Anna - wygrałas tytuł najelegantszej mamy Mi w poprzedniej ciazy w 7 miesiacu ginekolog powiedziała bym wreszcie darowala sobie te obcasy W tej darowalam sobie od razu.
Gorgusia - utuczona na pewno nie jestes Super proporcje jak na ten etap ciazy!
Ide sobie zrobic zdjęcie mojego dużego brzucha
anna20061
Fanka BB :)
Magda nie ania! Ja nigdy w obcasach niechodzilam bo nielubie
reklama