reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniówek

Lilth, to fakt, jesteście z synkiem niepowtarzalni :-D
Gorgusia, może i pantera, ale na pewno nie utuczona!

reklama
Dziękuję :zawstydzona/y: on tak cały czas, dziś też. Po prostu tak wypchnie i zostawi, różne części a że mięśni nie ma na przodzie to widać i baardzo boli :-( Do tego, czuje to jak wielki kamień przyczepiony zaraz pod skórą..

Gorgusia, nie widzę byś Ty gdziekolwiek utuczona była, wręcz przeciwnie, pięknie wyglądasz i gatki super. Bardzo ładnie :tak::tak:

Lilith - musze przyznać, ze czegos takiego to ja nigdy nie wiedziałam :) Super zdjęcia, bedzie super pamiątka! Mam nadzieje, ze Cie to nie boli :)
Moj mały jakos tam sie wypychal, ale to zupełnie nie było to. A teraz mam oba lozyska z przodu wiec pewnie nic takiego nie bedzie.
Wlasnie doczytalam, ze to jednak boli... Współczuje.

Gosia - warto było sie tyle stroic :)

Ja to nawet w domu sie maluje, bez tego czuje sie taka mama domowa, jakos tak nie do ludzi i życia. Lepiej mi psychicznie jak sie jakos tak ogarne jak do pracy :)

Anna - wygrałas tytuł najelegantszej mamy :) Mi w poprzedniej ciazy w 7 miesiacu ginekolog powiedziała bym wreszcie darowala sobie te obcasy ;) W tej darowalam sobie od razu.

Gorgusia - utuczona na pewno nie jestes :) Super proporcje jak na ten etap ciazy!

Ide sobie zrobic zdjęcie mojego dużego brzucha :)

A to my u progu 28tc :) 106 cm i +10/11 kg.
Nawet bluzkę mam ta sama co ostatnio :)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 93
  • image.jpg
    image.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 103
reklama
Do góry