reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria sierpniówek

reklama
dziewczyny spokojnie tak takie silne odczuwam dopiero od tygodnia i to nie codziennie.Wczoraj z rana cos mu odwalilo i godzine szalal :) Ale jak pisalam wyzej z calego filmiku gdzie jest sporo takich to te tak dosc wyraznie widac na inne trzeba sie przypatrywac czy to napewno ruch :)

Anna super , ja nadal czekam na ruchy, niby wyczuwam jakieś smyranie ale takie delikatne, że nie wiem czy sobie nie ubzdurałam. 4.04 mam kolejną wizytę u mojej ginki zobaczymy co powie:-)

ANNA super :-) u nas to samo! albo wypnie się, że wychodzi mi gula :-D

mój G. strasznie się cieszy bo potrafi wyczuć ruchy :tak:

ale dla mnie to trochę dziwne bo takie doświadczenie w poprzedniej ciąży miałam ok 30tc a teraz tak wcześnie :szok: no ale dobrze, dobrze.. nic tylko się cieszyć :-)

pozostałe brzuszki cudowne!

reklama
wow Anna u Ciebie już brzuch skacze, super! A ja dopiero zaczynam się cieszyć codziennymi kopniakami....no tylko nie tymi w okolice pęcherza.:-)

Do góry