reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniówek

super fotki

W ciąży z Martyną miałam krechę, teraz też, ale teraz jest bardzo jaśniutka. rozstępów nie mam :-D jakieś na cyckach, ale to dawne :-D

reklama
My na skończone 38tc :tak:

Załączniki

• IMG_20140712_095241.jpg
    IMG_20140712_095241.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 118
Pięknie Natkusia.u mnie te brak rozstepow nowych.wsio stare,białe.a przecież i teraz startowalam z większej wagi i w ogole.

Kaspian super wypuklosci:-)

Natkusia brzuszek pokazny ale chyba nie opadl co? Oj donosisz chyba do tego sietpnia;-)

Ja mam teraz mega kreche i to krzywą a nawet pepek mi trochę zjechal w bok heh. Nie pamietam czy z Alim mialam ale jesli tak to jasniejsza. M mowi ze mialam...:confused:

ANGIE opadl, opadl i maly juz napiera na szyjke :tak:
Do sierpnia nie donosze bo termin mam na 26.07 i do tego czasu beda rozwiazywac przez cukrzyce.

Natkusia no proszę proszę, ale Ci się udało daleko dojść z ciążą :-). Syn już donoszony i nawet jak drobny to będzie dobrze :-). Śliczny brzusio :-).

Ja w pierwszej ciaży jak zaczęłam rodzić w 30tyg nikt nie dawal mi szans że dotrwam do końca i co? skończony 39 tydzień. Chyba weszli mi na ambicje :-).

A teraz nie wiem czy nie przez ułożenie pośladkowe mam spokój, skurcze dopadają solidne ale ze 2,3 dziennie. W pierwszej ciaży tyle miałam w pół godziny :-)

Natkusia pokaźny masz ten brzuszek i do tego bardzo ładny. W pasie coś przybyło czy raczej przez opad w dół nie?

Martuskaa myślę, że nie opadł jeszcze, nadal wygląda piłeczkowato do góry, w każdym razie dla mnie. Widać też że nadal ładnie rośnie a nie ściąga się w dół :-D

reklama
Do góry