reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria październikowych mamuś

dzieci mają odpowiedzi na każdą okazję..
Mąż zadaje podchwytliwe pytanie Kajowi: gruba ta nasza mamusia co??
a ten: Nie gruba tylko w ciąży, Kaja w brzuszku rośnie!
Mój synek!

reklama
Mój synek!

To ta jak ostatnio Dawid mówi Szymkowi - patrz jak mama się najadła, zaraz jej brzuch pęknie:-D
A Szymon - nieprawda, mamusia ma w brzuszku Dorotkę:rofl2:

A kiedyś mówię mu, że nie podniosę go bo mi dzidziuś w brzuszka wypadnie, a on zapytał - którędy? kupą?:-D

Takie fajnie nasze dzieciaki, rezolutne:-)

netika, genialny tekst synka hehe :-) Ja tylko czekam, aż mój zainteresuje się jak wychodzą dzieci. Na razie wie, że wyjdzie z brzuszka, ale nie dopytywał w jaki sposób :-)

oj codo biustu to u mnie jest koszmar przed ciąża 78 pod biustem i 101 w biuście a teraz uwaga 82 pod biustem i 115 w biuście

śliczne porównanie ładniutko rosnie

super zdjęcia

a to moje maleństwo z dnia 28.03.2012r - ok 14 tygodnia.
nie mam jeszcze aktualniejszego, ale będę miała 6 czerwca to się pochwale :-D:-D

Zobacz załącznik 470690

zobaczcie jak rączką machał mój skarbek
śliczny profilek

Jestem troszkę w szoku od wczorajszego wieczora. Oceńcie same :eek:
Zobacz załącznik 470891
rośnie rośnie.. śliczny....

No ja powinnam tak samo liczyć, ale nie zmieniałam już suwaczka:)
Posyłam mój dzisiejszy brzusio po jedzeniu:)Zobacz załącznik 471007
zgrabniutki i malutki

a ja się dzisiaj uśmiałam, bo Michaś od pewnego czasu regularnie kopie mnie w pęcherz i dziś przy śniadaniu, aż podskoczyłam a moja Majka na to : "co, znowu Michaś robi olimpiadę na pęcherzu ?" :-D
Hahhahaha niezły tekścik

Mój synek!

No i ma tata za swoje:-p

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry