reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria październikowych mamuś

reklama
Mallinowa Paula, a ja miałam już wczoraj pytać o Twoje zdjęcie bo widziałam, że nowe :-) ale bardzo ładnie rośniesz :-)

Ja dzisiaj pomęczę męża żeby mi zrobił jakąś sensowną fotkę :-)

Synek się może chciał z rana poprzeciągać i mu miejsca brakowało :-D
właśnie obydwa robione wieczorem po kąpieli, mam taką stałą porę kąpielową w przerwie "na wspólnej" :-D

No Malinowa brzusio ci się zdecydowanie zaokrąglił, ale w końcu rośnie chłopak to musi mieć miejsce:-D Super:-)
zdecydowanie i bardzo szybko, dopiero jak porównałam te 2 zdjęcia to się zorientowałam, że aż tak :-)

Mallinowa Paula, a ja miałam już wczoraj pytać o Twoje zdjęcie bo widziałam, że nowe :-) ale bardzo ładnie rośniesz :-)

Ja dzisiaj pomęczę męża żeby mi zrobił jakąś sensowną fotkę :-)
czekamy :-)

Dziękuję :-)

u mnie też zależy jak i kiedy się spojrzy czasem mocno wystaje piłeczka czasem mała

U mnie było tak samo do pewnego momentu, ale ostatnio tak wyskoczył, że nawet jakbym chciała, to już ciąży nie ukryję:-) Na szczęście kształt ma wyraźnie piłęczkowo-ciążowy. I dumnie noszę brzuchol przed sobą:-)

U mnie było tak samo do pewnego momentu, ale ostatnio tak wyskoczył, że nawet jakbym chciała, to już ciąży nie ukryję:-) Na szczęście kształt ma wyraźnie piłęczkowo-ciążowy. I dumnie noszę brzuchol przed sobą:-)

u mnie też nie ukryje. Dużo osób mówi że jest duży jak na 23 tydzień. i widać idealnie piłeczkę. nie wyprę się ciąży. ale czasem jest poprodstu mniejsza a czasem większa piłeczka. taki słodki fajny brzusio. duży a tylko prawie +7kg. już zaczął się 6miesiąc. (mam łatwo liczy u mnie się miesiące jak w roku) :-D:-D

reklama
u mnie też nie ukryje. Dużo osób mówi że jest duży jak na 23 tydzień. i widać idealnie piłeczkę. nie wyprę się ciąży. ale czasem jest poprodstu mniejsza a czasem większa piłeczka. taki słodki fajny brzusio. duży a tylko prawie +7kg. już zaczął się 6miesiąc. (mam łatwo liczy u mnie się miesiące jak w roku) :-D:-D
No ja powinnam tak samo liczyć, ale nie zmieniałam już suwaczka:)
Posyłam mój dzisiejszy brzusio po jedzeniu:)Zobacz załącznik 471007

Do góry