reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria październikowych mamuś

reklama
erde brzusio sliczny i juz rzeczywiście pokaźny :)

Teksty dzieciaczków bombowe, Adrian to na hasło "gdzie brzuszek" i "gdzie mama ma dzidzie" przychodzi do mnie, podnosi koszulke i całuje albo przytula sie do brzucha.Ale to dla niego abstrakcja, za mały zeby zrozumieć.

reklama
DZIEWUSZKI piekne macie brzuchale !!
Mi jeszcze niektorzy mowia ze 'e tam nic nie widac' i to co wystaje biora za brzuch 'tluszczowy' ://
No ale nic, mama tylko mowi ze mi w Polsce urosl [jestem tu 2 tyg]
i ze teraz jak sie zacznie za tydzien 6sty miesiac to juz 'poleci z gorki' :D

oj codo biustu to u mnie jest koszmar przed ciąża 78 pod biustem i 101 w biuście
a teraz uwaga 82 pod biustem i 115 w biuście
Nikola a o ile moge spytac to jaki nosisz rozmiar teraz?? :-D
Ja mam w biuscie troche wiecej niz ty, tylko problem jest taki ze wcale nie urosl jeszcze wiele - u Ciebie rawie 15 cm, moj 'dopiero' jakies 5.. I boje sie co cedzie dalej :/

Do góry