reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria październikowych mamuś

reklama
krak, nikamo, malenstwo,nikola śliczne brzuszki:-)

Krak a co do teorii ze chłopiec to piłeczka a dziewczynka na boki sie rozlewa to u mnie było widac tą różnice jak mi brzuch zaczał rosnąć.Z synkiem odrazu wszystko szło w brzuszek i była piłeczka a teraz z corcia najpierw rozlało mnie na boki i plecy nawet a teraz dopiero idzie w brzuch.Ale teraz tez robi mi sie podobna pileczka jak z synkiem tyle ze boki juz szersze.

Super wyglądacie i domki dla maluszków są śliczne. Widać, że to brzuszki ciążowe :-D i już nie ma wątpliwości, że mieszka tam maluszek :-D U mnie bez wielkich zmian, nadal mieszczę się jeansy i inne ciuchy z przed ciąży i bardzo się cieszę bo ciążowe ubrania strasznie mi się nie podobają ;-)

Eliana to ja Ci bardzo zazdroszczę :-D Bo ja nie mieszczę się prawie w nic już. Czekam właśnie na dwie pary spodni :-) Co prawda waga stanęła w miejscu,ale jakoś tak te ubrania się skurczyly:-)

muszę się w końcu sfotografować :-)

Piękne brzuszki dziewczyny :-)

Nikamo, Maleństwo i Krak superaśne brzucholki, już widać że maluszek w środku się skrywa:-) i dziękuję Wam za wszystkie miłe opinie nt. mojego domku:-)

Cudowne brzuchatki z Was:-) Musze przyznać, że jest różnica w ciąży pierwszej i drugiej, przy pierwszej robilam regularnie fotki i widać brzusio dopiero w 5/6 miesiacu a tu 4ty miesiąc a ja mam niezly bebzol, szczególnie jak sie najem wieczorkiem;-) az sie moja Mama zdziwila ostatnio:tak: Podrawiam

Cudowne brzuchatki z Was:-) Musze przyznać, że jest różnica w ciąży pierwszej i drugiej, przy pierwszej robilam regularnie fotki i widać brzusio dopiero w 5/6 miesiacu a tu 4ty miesiąc a ja mam niezly bebzol, szczególnie jak sie najem wieczorkiem;-) az sie moja Mama zdziwila ostatnio:tak: Podrawiam

Witam w klubie :-) Ja tak samo w pierwszej ciąży zanim brzuszek się pokazał spooooro czasu minęło, a teraz bez porównania.

reklama
Malenstwo slodki brzunio :) podobny do mojego w 17 tyg :)

A ja jestem ciekawa jak to potem wyjdzie jak porownamy nasze brzuszki kiedy juz wszystkie bedziemy znaly plec naszych dzieciaczkow. A ciekawi mnie to dlatego, ze ponoc brzuszki dziewczece roznia sie od chlopiecych, slyszalam, ze chlopcy to taka kuleczka i do przodu brzuszek idzie, a dziewczynki sie bardziej "rozlewaja" na boki :)
Co myslicie?
Myślę,że to tylko takie gadanie,u mnie z synkiem brzuch ogromny,rozlewający ,wszystko poszło w uda i dupsko.
Maleństwo ,Nikola super brzuszki.

Do góry