reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

galeria październikowych mamuś

reklama
Nikamo, Malenstwo - fajne fajne te brzucholki:-)

tak patrzę na te Wasze wszystkie brzuszki i aż zaczęłam swoje zdjęcia przeglądać, które ostatnio robiliśmy podczas weekendu majowego i aż napatrzyć się nie mogę

Malenstwo slodki brzunio :) podobny do mojego w 17 tyg :)

A ja jestem ciekawa jak to potem wyjdzie jak porownamy nasze brzuszki kiedy juz wszystkie bedziemy znaly plec naszych dzieciaczkow. A ciekawi mnie to dlatego, ze ponoc brzuszki dziewczece roznia sie od chlopiecych, slyszalam, ze chlopcy to taka kuleczka i do przodu brzuszek idzie, a dziewczynki sie bardziej "rozlewaja" na boki :)
Co myslicie?

krak - też tak słyszałam ale to się nie sprawdza w 100%, mam siostrę która ma i córeczkę i synka i w obu ciążach wyglądała podobnie, raczej miała taki brzuszek na boczki
ale porównanie jak najbardziej możemy zdobić

dziewczyny śliczne brzuszki takie zgrabniutkie.....

ja z dnia na dzień czuje się coraz większa i większa choć brzuch ostatnio nie specjalnie urósł ale czuje że idzie mi w inne miejsca ..... o ile z boku jeszcze nie źle wyglądam z przodu mogę się znieść to już tył to masakra

tu tak z boczku z dzisiaj
19 tydzien.jpg

Nikola - no brzuszek ewidentnie ciążowy:-D, ja tam na twoim miejscu tyłem bym się nie przejmowała, przecież i tak go nie widzisz:-) mi się zawsze wydaje że z tyłu najlepiej wyglądam, hehe

reklama
krak, nikamo, maleństwo - śliczne brzuszki, Wasze dzieciątka sa z pewnością zachwycone :-)
nikola - piękny brzuszek i nie widać żadnych "boczków"

Do góry