reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria październikowych mamuś

reklama
marand Tak jak masz sklonnosci to lepiej uwazac, ale polecam w ciazy dobrze sie odzywiac jesc czesto ale mmniejsze
ilosci szukac wartosciowych zdrowych potraw ,a jak czasem zaliczysz fast food a tez sie nie ma co martwic
byle nie bylo on regula, no i karmic piersiato swietnie wyciaga.

Belka No sliczny sliczny, a kto w srodku juz wiesz?

Mamba-2008 Pokaz ocenimy ;).

sonkaa Witaj a co u ciebie tez jeszcze nic nie widac ?

mimi U mnie na szczescie 2 dzidzia narazie sie nie wypycha oby tak trzymala jeszcze 2 tyg ;).

No to i ja pochwalę się swoim brzuszkiem ;-)
3.jpg

eliana - śliczny brzuszek
krklisz- mój brzuszek nie przebił się jeszcze przez oponkę :-) ale
jak się:-) przebije , to wylezę z szafy azorka i wstawię fotkę

reklama
Eliana kolejna zgrabna mama;-) i jaka opalona!K...ja to blada jak ściana już jestem.O to ja mam pytanie bo też mam kolczyk w pępku,kiedy zamierzasz go wyciągnąć?Bo mi jeden lekarz zwrócił uwagę żeby wyjąć bo metale się wchłaniają przez skórę.

Do góry