reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

galeria październikowych mamuś

Ale mamy piękne brzucholki dziewuszki nic tylko się nimi chwalić :-)

marand miałaś przed ciążą fajnie umięśniony brzuszek zawsze taki chciałam mieć niestety zabiły go fast foody :-D no i lenistwo rzecz jasna :-D

noo, akurat brzuch to była moja ulubiona część ciała, gorzej się miały uda i pupa, niestety po ciąży i brzuch przestanie mi się podobać, chyba że znajdę czas i chęci na ćwiczenia:-)

reklama
Marand jeszcze po ciąży możesz nadal super wyglądać, u mnie po pierwszej ciąży nic a nic nie pozostało i każdy się dziwił, że ja dziecko urodziłam. Zobaczymy jak będzie tym razem...

Kurka jak patrze na wasze piękne fotki to swojego brzucholka chyba nie wstawie bo jest na nim za dużo nadmiaru skóry i masa rozstępów po kochanym syneczku:sorry:

Witajcie dziewczyny podobnie ja wy mam termin nan pazdziernik, brzuszka jeszcze nie bede pokazywac
bo go za bardzo nie widac, mam nadzieje ze tak pozostanie jeszcze z 2-3tyg bo jedziemy na slub
przyjaciela i musze w kiecke wejsc ;).

marand Spokojnie tez sie balam przy 1 dziecku a okazalo sie bardzo niepotrzebnie, brzuszek szybko spadl i sie wciagnal
,polecam brzuszki zrobienie 50 dziennie to kilkanascie minut ale na prawde warto :). I w ciazy tak po 3 m-cu
zaczelam uzywac kremu Fissan do kupienia w aptece, swietnie dzialal na skore.

mimii U mnie tez tak bylo ;), milo jak ludzie ta ci mowia.

patrycja 22 Moim zdaniem jak masz predyspozycje rodzinne do rozstepow w ciazy to chyba ich nie unikniesz,
(mam taka kolezanke u ktorej w rodzinie kazda kobieta tak ma i nic nie moga poradzic)
a brzuszkiem jak najbardziej sie chwal bo nie wszystkie bedziemy mialy takie efektowne wzorki. :)

Marteczka-kolejna chudzinka z pieknym ciazowym zaokragleniem no :tak::-D
azorek, malinowa - jak szafa z przystawką, to włażę i ja ;-)
to ja nam stawiam szafe i bedziemy sie w niej chowac hahaha jeszcze ktos chetny??
486a670a99979333036e02c832719f55_442_290_0.JPG

Marand jeszcze po ciąży możesz nadal super wyglądać, u mnie po pierwszej ciąży nic a nic nie pozostało i każdy się dziwił, że ja dziecko urodziłam. Zobaczymy jak będzie tym razem...

Witajcie dziewczyny podobnie ja wy mam termin nan pazdziernik, brzuszka jeszcze nie bede pokazywac
bo go za bardzo nie widac, mam nadzieje ze tak pozostanie jeszcze z 2-3tyg bo jedziemy na slub
przyjaciela i musze w kiecke wejsc ;).

marand Spokojnie tez sie balam przy 1 dziecku a okazalo sie bardzo niepotrzebnie, brzuszek szybko spadl i sie wciagnal
,polecam brzuszki zrobienie 50 dziennie to kilkanascie minut ale na prawde warto :)

dziewczyny ale ja wiem że po ciąży można nadal super wyglądać, mam wiele mamusiek w otoczeniu które super wyglądają, niektóre nawet lepiej niż przed ciążą, chodziło mi raczej o to że ja niestety mam predyspozycje do tycia, jak tylko sobie pofolguje i przestaje ćwiczyć to kilogramów nabieram w zastraszającym tempie i wiem że po porostu czeka mnie dużo pracy aby wrócić do formy

krklisz - witaj na forum;-)

reklama
Do góry