reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

galeria październikowych mamuś

A mi się wydawało,że to moje duże C/małe D jest mega cycem:zawstydzona/y:Ale cycek był wielkości główki dziecka:confused:.I tamtych dużych biustonoszy po karmieniu się pozbyłam.

reklama
ja już też musiałam się zaopatrzyć w nowe staniki - na razie rozmiar E jest OK, zobaczymy jak to będzie dalej :)

Mi narazie na rozmiarze E się zatrzymały. Ciekawa jestem ile jeszcze urosną. Wczoraj miałam nowe staniki akurat w praniu, i wyciagnęłam stare, bo pomyślałam że znajdę pewnie z jeden troszkę większy, żebym mogła z domu wyjść, bo jakoś bez stanika tak dziwnie. Ale tylko się przeraziłam jakie one są wielkie :szok: Nawet w połowie brodawki nie zakryły!!

wklejam swoj brzuchol z wczoraj-fotka machnieta w pracy bo maja mega lustra to sie zmiescilam:rofl2:
Photo1060.jpg

fajny brzusio :)
przynajmniej widać że to ciążowy - u mnie do niedawna wyglądało jak zapas po zimie, dopiero teraz zaczyna nabierać jakiegoś kształtu :)

wczoraj kiedy wróciłam od doktorka a byłam ubrana w taki długi sweter/tunikę to małż powiedział że już ewidentnie widać że to ciąża i nie ma ściemniania że opona zimowa. :p

Azorek, ale masz brzuszek piękny!!:-)
Ja czekam aż u mnie będzie widać, że tam Ktoś mieszka, bo na razie jak ktoś nie wie to pewnie sobie myśli, że nieźle się zapuściłam ;-)

Jutro mam rozmowę o pracę, trzymajcie kciuki:-)

reklama
Rzadko się udzielałam bo czasu brakowało i samopoczucie nie dopisywało...

Zaprezentuję się ponownie.... jejuś myślałam że tylko ja rosnę w zastraszającym tempie :-p toć to dopiero początek 4 miesiąca!!!! :-D

wkleję Wam dla porównania że taki brzusio jak mam teraz to w ciąży z Zuzią miałam w jakimś... 22 tygodniu :-p

Załączniki

• DSC00562.jpg
    DSC00562.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 51
  • caats.jpg
    caats.jpg
    40,7 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
Do góry