reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

galeria październikowych mamuś

Ja mam chyba w miarę mały brzuszek ale za to piersi masakryczne. Owszem urosły trochę, kupiłam sobie nowe biustonosze i wczoraj chciałam zrobić sobie nowe zdjęcie brzucha. Uchwyciłam też te dwie ogromne kule i się załamałam. Mam poza tym wrażenie, że ciągle rosną. Zawsze było jędrne B lub małe C (zależy jaka firma) a teraz mam D/E. Z przewagą E.
Tak więc ja nie oszczędzę pomimo małego brzucha bo coś czuję że za miesiąc biustonosze zrobią się za małe. Cycolina:crazy:

reklama
U mnie pryszcze zeszły, została tylko blada i sucha cera. Włosy elektryzujące i nie chcące się ułozyc za żadne skarby. I chyba dłuzej wyglądają na "Swieże". Z Hanią od 2 symestru mialam super włosy i paznokcie. Po ciaży to była masakra...włosy mi wychodziły garściami.

Mi w pierwszej ciąży w brzuch mało co poszło za to cyce, jak moja głowa!!!!! Teraz tez urosły, dzisiaj kupiłam 2 nowe biustonosze, ale tym razem na szczęście nie aż tak jak wtedy i oby tak zostało :-)

Moje piersi są właściwie w tym samym rozmiarze co były przed ciążą, zrobiły się tylko trochę jędrniejsze. Ale nie musiałam jeszcze kupować nowych, większych biustonoszy. Mega wielkie zrobią się pewnie po porodzie, kiedy dostanę pokarmu:-D A brzuszek zamiast rosnąć to maleje:-D Poważnie:-D Ale ja nie mam apetytu, trochę schudłam, więc brzuszek też zmalał. Jeszcze się nanoszę piłeczki:-)

Macie rację dziewczyny :) można na ubraniach zaoszczędzić :) a jak przyjdzie odpowiedni czas to i brzuszek się pojawi.

Hmm.. Brzuszki Wam rosną aż miło popatrzeć, a ja nadal wyglądam jak obżartuch :szok: Czekam aż mi się oponka ujednolici z brzuszkiem ciążowym i wtedy wstawię zdjęcie, chwilowo się wstydzę ;-) A jeżeli o stanikach mowa to już w 2 miesiącu zmieniłam na rozmiar większy i tego się na razie trzymamy:-)
Wkleję nasze Maleństwo

Uploaded with ImageShack.us

reklama
Do góry