reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria październikowych mamuś

Ja mam chyba w miarę mały brzuszek ale za to piersi masakryczne. Owszem urosły trochę, kupiłam sobie nowe biustonosze i wczoraj chciałam zrobić sobie nowe zdjęcie brzucha. Uchwyciłam też te dwie ogromne kule i się załamałam. Mam poza tym wrażenie, że ciągle rosną. Zawsze było jędrne B lub małe C (zależy jaka firma) a teraz mam D/E. Z przewagą E.
Tak więc ja nie oszczędzę pomimo małego brzucha bo coś czuję że za miesiąc biustonosze zrobią się za małe. Cycolina:crazy:

reklama
U mnie pryszcze zeszły, została tylko blada i sucha cera. Włosy elektryzujące i nie chcące się ułozyc za żadne skarby. I chyba dłuzej wyglądają na "Swieże". Z Hanią od 2 symestru mialam super włosy i paznokcie. Po ciaży to była masakra...włosy mi wychodziły garściami.

Mi w pierwszej ciąży w brzuch mało co poszło za to cyce, jak moja głowa!!!!! Teraz tez urosły, dzisiaj kupiłam 2 nowe biustonosze, ale tym razem na szczęście nie aż tak jak wtedy i oby tak zostało :-)

Moje piersi są właściwie w tym samym rozmiarze co były przed ciążą, zrobiły się tylko trochę jędrniejsze. Ale nie musiałam jeszcze kupować nowych, większych biustonoszy. Mega wielkie zrobią się pewnie po porodzie, kiedy dostanę pokarmu:-D A brzuszek zamiast rosnąć to maleje:-D Poważnie:-D Ale ja nie mam apetytu, trochę schudłam, więc brzuszek też zmalał. Jeszcze się nanoszę piłeczki:-)

Macie rację dziewczyny :) można na ubraniach zaoszczędzić :) a jak przyjdzie odpowiedni czas to i brzuszek się pojawi.

Hmm.. Brzuszki Wam rosną aż miło popatrzeć, a ja nadal wyglądam jak obżartuch :szok: Czekam aż mi się oponka ujednolici z brzuszkiem ciążowym i wtedy wstawię zdjęcie, chwilowo się wstydzę ;-) A jeżeli o stanikach mowa to już w 2 miesiącu zmieniłam na rozmiar większy i tego się na razie trzymamy:-)
Wkleję nasze Maleństwo

Uploaded with ImageShack.us

reklama
Do góry