reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria październikowych mamuś

A mi się wydawało,że to moje duże C/małe D jest mega cycem:zawstydzona/y:Ale cycek był wielkości główki dziecka:confused:.I tamtych dużych biustonoszy po karmieniu się pozbyłam.

reklama
ja już też musiałam się zaopatrzyć w nowe staniki - na razie rozmiar E jest OK, zobaczymy jak to będzie dalej :)

Mi narazie na rozmiarze E się zatrzymały. Ciekawa jestem ile jeszcze urosną. Wczoraj miałam nowe staniki akurat w praniu, i wyciagnęłam stare, bo pomyślałam że znajdę pewnie z jeden troszkę większy, żebym mogła z domu wyjść, bo jakoś bez stanika tak dziwnie. Ale tylko się przeraziłam jakie one są wielkie :szok: Nawet w połowie brodawki nie zakryły!!

wklejam swoj brzuchol z wczoraj-fotka machnieta w pracy bo maja mega lustra to sie zmiescilam:rofl2:
Photo1060.jpg

fajny brzusio :)
przynajmniej widać że to ciążowy - u mnie do niedawna wyglądało jak zapas po zimie, dopiero teraz zaczyna nabierać jakiegoś kształtu :)

wczoraj kiedy wróciłam od doktorka a byłam ubrana w taki długi sweter/tunikę to małż powiedział że już ewidentnie widać że to ciąża i nie ma ściemniania że opona zimowa. :p

Azorek, ale masz brzuszek piękny!!:-)
Ja czekam aż u mnie będzie widać, że tam Ktoś mieszka, bo na razie jak ktoś nie wie to pewnie sobie myśli, że nieźle się zapuściłam ;-)

Jutro mam rozmowę o pracę, trzymajcie kciuki:-)

reklama
Rzadko się udzielałam bo czasu brakowało i samopoczucie nie dopisywało...

Zaprezentuję się ponownie.... jejuś myślałam że tylko ja rosnę w zastraszającym tempie :-p toć to dopiero początek 4 miesiąca!!!! :-D

wkleję Wam dla porównania że taki brzusio jak mam teraz to w ciąży z Zuzią miałam w jakimś... 22 tygodniu :-p

Załączniki

• DSC00562.jpg
    DSC00562.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 54
  • caats.jpg
    caats.jpg
    40,7 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
Do góry