reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

galeria październikowych mamuś

reklama
Lorelain synek na nartach wymiata!też bym chciała żeby moje dziecko(dzieci)uprawiało jakiś sport bo to kształtuje charakter no i ma mniej czasu na głupoty jak już jest nieco starsze;-)my z mężem też jeździmy,ostatnio namówiliśmy mojego 12-letniego brata na snowboard
brzunio super! ja mam tak śmiesznie że miałam oponkę na dole brzucha i teraz pewnie przez powiększenie macicy ta oponka się podniosła wyżej dlatego nie nazwę tego brzuszkiem ciążowym bo wiem skąd się wzięło:-D

Lorelein super wygladacie. Wogole to podobni do siebie jestescie !!!

a tak przy okazcji to mysle od paru dni czy nie powinnysmy pomyslec o zablokowaniu galerii zdjec. My na grudniowkach mialysmy czesc prywatna i tak mialy dostep tylko te osoby ktore sie udzielaly i tam wklejalysmy fotki zeby nikt spoza naszego grona ich nie ogladam badz nie daj Boże nie wykorzystal do jakis celow.

co myslisicie, tak byloby bezpieczniej i bysmy swoje fotki ze spokojem wklejaly??

tylko trzeba by to admina napisac o zalozenie blokady i podanie nickow osob z dostępem a to chyba nie problem bo sie z listy wezmie.
Najwyzej poczekamy nie wiem np 2-3 miesiace i zobaczymy ile nas zostanie i wtedy podamy ostatecznie nicki

potem zawsze mozna komus zabrac dostep jak zrezygnuje z pisania

Ja jestem za taką blokadą;-)
Mam wrazenie że Cię znam z widzenia ale chyba niemozliwe;-)

reklama
jutrzenka dobrze mówisz właśnie z tego powodu że każdy ma wgląd z ten topik nie umieszczam ani rodziny ani siebie. Jako prawnik widziałam już niejedno.... Jestem za stworzeniem zamkniętej grupy bądź tajnego tematu.

Do góry