reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria październikowych mamuś

i takim gdzie moglibyśmy pisać o prywatnych sprawach o których nie chcemy pisać na ogólnym ale to może później jak już sie bardziej poznamy co ?

tez mysle ze to przyjdzie z czasem, tyle nas tu nie przetrwa, jak nas zostanie "wierna grupa" i bedziemy chcialy sobie o prywatnych sprawach pogadac to wtedy wg mnie taki watek sie przyda, narazie to za wczesnie

reklama
U nas podobna sytuacja. Hanka jest z 13 października Bąbel ma być z 17stego. Jedna imprezka, 2 torty;-) Za rok się fajnie złoży będzie roczek i 5 lat;-)

Jeśli powstałaby zamknięty wątek fotkowy to proponuję osobno fotki i osobno komentarze. Potem fajniej sie fotki ogląda i nie trzeba sie tak przebijac przez komentarze;-)

KaKa na grupie to działa inaczej bo każde zdjęcie ma jakby swoje okienko i klikając na fotkę ona się powiększa a pod spodem masz komentarze :-)

Jestem jak najbardziej za taką zamkniętą galerią.Słyszało się już dużo przykrych sytuacji ,poza tym jestem też za zamkniętym wątkiem październikówek,ale to za jakiś czas bo część się z pewnością wykruszy ,ale i też ktoś jeszcze dojść może. Nie chce się pisać o prawach prywatnych jak każdy ma do nich wgląd.Ja 5lat piszę na forum zamkniętym i jest super

wrzucam na chwile moją ślubną fotkę ... później usunę:)

x

I się nie załapałam :-(

Lorelein super wygladacie. Wogole to podobni do siebie jestescie !!!

a tak przy okazcji to mysle od paru dni czy nie powinnysmy pomyslec o zablokowaniu galerii zdjec. My na grudniowkach mialysmy czesc prywatna i tak mialy dostep tylko te osoby ktore sie udzielaly i tam wklejalysmy fotki zeby nikt spoza naszego grona ich nie ogladam badz nie daj Boże nie wykorzystal do jakis celow.

co myslisicie, tak byloby bezpieczniej i bysmy swoje fotki ze spokojem wklejaly??

tylko trzeba by to admina napisac o zalozenie blokady i podanie nickow osob z dostępem a to chyba nie problem bo sie z listy wezmie.
Najwyzej poczekamy nie wiem np 2-3 miesiace i zobaczymy ile nas zostanie i wtedy podamy ostatecznie nicki

potem zawsze mozna komus zabrac dostep jak zrezygnuje z pisania

Myślę, ze watek zamknięty jak najbardziej, ale jeszcze za wcześnie. Jest tu duża rotacja i sporo roboty z uprawnieniami by było. Za jakieś 2-3 miesięcy powinno sie uspokoić.

no dobrze dziewczynki to wrzucę jeszcze na troszkę, ale za godzinę usunę :tak:

x

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry