reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria październikowych mamuś

Sandy brzuszek masz już ładniusi :tak:
Mi w obwodzie po biustem nic się nie zmieniło, było i jest 70. No ale miseczka już z D do E podskoczyła, ostatnio kupiłam sobie dwa staniki w triumphie tylko nie zapytałam do jakiego rozmiaru mają miseczki przy takim obwodzie, bo jak tak dalej pójdzie to ja nie wiem co będę nosiła :baffled:
marand to zdradź odrazu gdzie dostałaś taki rozmiar, jak bym ja niedługo miała problem ze znalezieniem takiego rozmiaru :-D

Ostatnia edycja:
reklama
marand to zdradź odrazu gdzie dostałaś taki rozmiar, jak bym ja niedługo miała problem ze znalezieniem takiego rozmiaru :-D

ja kupiłam w takim zwykłym sklepie z bielizną gdzie maja staniki z różnych firm, ten akurat był firmy Gorteks
ja szukam staników na stronie internetowej tego sklepu kontri.pl a później odbieram u siebie w mieście i jak pasuje to biorę jak nie to dziękuję

Dziewczyny staniki w normalny dużych rozmiarach mają w Intimo4You. Ja się zaopatruję u nich od lat - dziewczyny w sklepie super dobierają staniki. Mają też sprzedaż przez internet.

Wow dziewczyny ale macie juz brzuszki ale Sandy chyba bije wszystkie:-).Mi sie wydawało ze ja juz mam duzy ale to w porównaniu do pierwszej ciązy gdzie taki miałam w 5 m-cu.Mój to na razie taki bardziej rozlany i w boczki mi idzie a nie do przodu.

13tc.jpg

Sandy, super brzuszek :-)

Kurcze, mój to jest jakiś dziwny, rano nie ma go wcale a wieczorem zawsze wychodzi taki zaokrąglony ale raz mniejszy a raz większy. Zauwazyłam, ze zależy to od tego jak bardzo zmęczę się w ciągu dnia. Jak mam zajęcia i dużo chodzę to zawsze jest większy, a jak nie mam zajęć i siedzę w domu to wtedy zawsze jest mniejszy.

W ciąży z Olusiem wszystko zamiast w brzuch poszło mi w biust :szok: a, że jestem nie za wysoka i b.szczupła to póki brzuch nie był widoczny (a długo nie był) to jak znajomi nie wiedzieli to autentycznie pytali czy nie powiększałam sobie :szok: Teraz też mi się powiększyły, ale na szczęście nie tak jak wtedy :-)

Sandy ale już masz okrągluszka fajnego:)
Lori zupełnie jakbym siebie widziała;-)
Mimii ja mam tak samo,rano prawie nic a popołudniu,wieczorem się zaokrąglam no i u mnie ta wielkość to też zależy od tego co i ile pojem:-D

Co do biustu...to ja ostatnio zakupiłam dwa nowe biustonosze bo z tamtych już zaczęłam"wypływać",miseczka jako tako się może nie zbyt zmieniła się sama miseczka bo nadal to C tyle,że kupiłam większy w obwodzie i inny model,push-up już nie potrzebny;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja normalnie 75 G/H nosze, ale puki co to nie przybralo mi za wiele, powinnam wiekszy nosic, ale jeszcze nie tragicznie, moze rozmiar bo roche biust odstaje u gory no ale nowe biustonosze ciezko kupic :

reklama
Do góry