reklama
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
ale macie fajowe brzucholki, musze w koncu i ja swoj zrobic bo juz mi wywalilo troszke. Mieszcze sie co prawda jeszcze w dzinsy wiec mam w czym chodzic do pracy ale mysle ze to juz kwestia dni.
co do ruchow dziecka i tętna to wg mnie to nie mozliwe. Pisza ze przy drugim dziecku mozna czuc wczesniej niz przy pierwszym ale nie w 11 tyg.
I raczej watpliwe wyczuc palcem tetno dziecko przez skore. To wlasny puls wg mnie.
co do ruchow dziecka i tętna to wg mnie to nie mozliwe. Pisza ze przy drugim dziecku mozna czuc wczesniej niz przy pierwszym ale nie w 11 tyg.
I raczej watpliwe wyczuc palcem tetno dziecko przez skore. To wlasny puls wg mnie.
Ardhara
Mama po raz trzeci :)
ja detektorem tętna poprzednio notorycznie własne wyłapywałam - na tej wysokości lecą tętnice
teraz już walczę ze stetoskopem bo wyłapuje tylko wysokie dźwięki więc tętna mojego nie łapie
teraz już walczę ze stetoskopem bo wyłapuje tylko wysokie dźwięki więc tętna mojego nie łapie
azorek84
mama Amelii 2009
malinova no niezle dobrze ze maluszek rosnie:-) i widzisz maluch wcale nie ma ochoty sie ukrywac pod nieciazowymi spodniami heheheh
Marteczka23
Fan(ka)
Ej dziewczyny,co wy jecie,że wam już takie brzuszki wyskoczyły?Ja to nie mam jeszcze dosłownie nic w takim razie
Kurde bo aż się zaczynam obawiać czy z maleństwem na pewno wszystko o.k.,a może już taki mój urok,że bez względu na to która to ciąża to brzucha dostanę 4/5 miesiąc.Chociaż pozytyw,że na ciuchach ciążowych zaoszczędzę;-)
Kurde bo aż się zaczynam obawiać czy z maleństwem na pewno wszystko o.k.,a może już taki mój urok,że bez względu na to która to ciąża to brzucha dostanę 4/5 miesiąc.Chociaż pozytyw,że na ciuchach ciążowych zaoszczędzę;-)
reklama