reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria październikowych mamuś

reklama
tak sobie patrzę na te zdjęcia i się zastanawiam gdzie ja miałam te +25kg jak szłam rodzić Kaja.. w dupci chyba i w udach. No cóż.. taka uroda

emotion a ile masz wzrostu bo naprawdę nie widać po tobie tych kg..... co do diet to ja przed pierwszą ciążą byłam raczej szczupła ważyłam tak miedzy 54kg-64kg przy 168 cm zawsze miałam takie 10 kilowe wahania ale się nie odchudzałam specjalnie ...ale po ciąży nie mogłam zrzucić udłao mi sie dopiero dukanem zeszłam z 76 kg do 58 kg i waga naprawde się super trzymała do momentu moich problemów hormonalnych ale niestety przy hormonach nie ma siły człowiek mógł się zagłodzić na śmierć a i tak nie schudnie
Ja pewnie tez bede na Dukanie po ciazy[i karmeniu] bo wiem ze juz dalam rade i ladne wyniki mialam :)
Pojawilo sie jojo ale tez mialam probllemy hormonalne i poleciala waga do gory jak szalona - jedno z mojej winy a drugie to hormony - z nimi czlowiek nie wygra :D

Wzrostu mam 175cm :D Chce wazyc tak z 75 kg - chociaz taka waga przy moim wzroscie to nadwaga jest - ale czulam sie wtedy ok [nie tak dawno bo w tamte wakacje :p]

------------------------------------
Aha co do wysokosci beboszkow to ja mialam 'ladnie' wysoko kuleczka od samiutkich zeber juz w 20stym ktoryms tygodniu - dziewucha tam siedzi -- tylko ostatnio z tydzien temu mi opadl.

Dziewczyny piekne macie brzuszki ! Musimy sie nimi cieszyć bo juz niedługo puste bedą.Pamiętam jak po porodzie cały czas mi czegos brakowało i takie dziwne uczucie własnie pustki w środku:)

Wysokośc chyba zalezy od indywidualnej budowy a nie płci .Ja w obu ciażach mam brzuch wysoko , szłam do porodu z Miśkiem i wcale mi nie opadł.

Mina bardzo ładny brzuszek:-)

a oto mój dzisiejszy (wybaczcie jakość zdjęcia)- 34 tydzień i dla porównania zdjęcie z 25 tygodnia

Załączniki

• 34 tydzien.jpg
    34 tydzien.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 87
  • 25 tydz (1).jpg
    25 tydz (1).jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 89
reklama
Do góry