Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Mina pięknie wyglądałaś 5 dni przed :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja pewnie tez bede na Dukanie po ciazy[i karmeniu] bo wiem ze juz dalam rade i ladne wyniki mialamemotion a ile masz wzrostu bo naprawdę nie widać po tobie tych kg..... co do diet to ja przed pierwszą ciążą byłam raczej szczupła ważyłam tak miedzy 54kg-64kg przy 168 cm zawsze miałam takie 10 kilowe wahania ale się nie odchudzałam specjalnie ...ale po ciąży nie mogłam zrzucić udłao mi sie dopiero dukanem zeszłam z 76 kg do 58 kg i waga naprawde się super trzymała do momentu moich problemów hormonalnych ale niestety przy hormonach nie ma siły człowiek mógł się zagłodzić na śmierć a i tak nie schudnie