Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Krak pięknie! I jak widać różnicę :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Krak sloiczny beboszek i widac rozniceoto i moja "kuleczka" pierwsze z rowno 30 tygodnia a drugie z dzisiaj 34 + 4
Kiedys sie przejmowalam kazdym pol kilograma, ale po co? Teraz mam dzidziolke w brzuszku i musze o nia dbac.Emotion- tak jak i pozostałe dziewczyny wogóle nie widzę tych Twoich kg. I podziwiam Twój optymizm co do zrzucania ich po porodzie. Ja to się trochę obawiam, ale taki już mam charakter martwiący;-) A rozstępów to się boję jak ognia...tego badziewia to już w ogóle będzie ciężko się pozbyć :-(
Emotion- no właśnie masz dobre doświadczenia z efektywnym chudnięciem a to pozytywnie nastraja, mi co najwyżej udało się zrzucić 3kg max. Nie mam silnej woli a przede wszystkim uwielbiam dobre jedzenie i słodycze niestety i nie potrafię być na diecie, no chyba, że podczas karmienia, no bo wiadomo-to będzie dla dobra dziecka. Zobaczymy, mam nadzieję, że uda się wrócić do wagi sprzed ciąży. Ucieszyłam się bardzo bo od września otwierają mi na osiedlu fitness i nie będę musiała dojeżdżać tramwajem żeby się trochę poruszać, a w domu sama nie potrafię się zmotywować do gimnastyki, w kupie jednak raźniej ;-). Także od grudnia zaczynam ćwiczyć bo tylko to na mnie działa. Co do tarczycy, to moja sister ma niedoczynność i też jakoś w wieku 16 lat nagle przytyła 10kg i do tej pory ma taką wagę. Hormony nie są niestety sprzymierzeńcem odchudzania. Ale jak widać na Twoim przykładzie emotion dla chcącego nic trudnego, będziesz dla mnie motywatorem od listopada.
krak- wzorowy brzuszek i świetnie widać różnicę w przyroście centymetrów