reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria październikowych mamuś

reklama
paja, a bo w pierwszej ciąży to fotki robiłam na okrągło a teraz to i czasu tak nie ma i jakoś chęci:-D:sorry2: Więc pewnie już sobie nie zdążę zrobić zdjęcia a mąż jakoś się nie garnie żeby mnie uwiecznić w takim stanie:-D

Dzięki dziewczyny, tak mi jakoś brzuch idzie do przodu a nie rozlewa się na boki. A w obwodzie w najszerszym miejscu mam 108 cm. To nie wiem czy dużo czy mało?

M. Paula- piękny brzuszek! i ta koszulka-czaderska:tak:
Eliana- z taką figurą i karnacją powinnaś zostać modelką dla brzuchatek;-)
Mamba- zgrabny apartament, no i się nie nadźwigasz chociaż:-(
Emotion- tak jak i pozostałe dziewczyny wogóle nie widzę tych Twoich kg. I podziwiam Twój optymizm co do zrzucania ich po porodzie. Ja to się trochę obawiam, ale taki już mam charakter martwiący;-) A rozstępów to się boję jak ognia...tego badziewia to już w ogóle będzie ciężko się pozbyć :-(
Mina- chyba najbardziej perfekcyjny brzuch ciążowy jaki widziałam :tak:
Netika- a Tobie pięknie wszystko poszło w sam brzuch-zazdroszczę :blink: Ja mam w pasie, na wysokości pępka 107 cm, więc chyba w normie, tylko, że u mnie dochodzi tłuszcz na plecach więc nie wiem czy wynik jest wymierny :-D

A to mój brzuchol i mieszkanie Zozola:-)
DSCF2599.JPGDSCF2600.JPG

reklama
oto i moja "kuleczka" :) pierwsze z rowno 30 tygodnia a drugie z dzisiaj 34 + 4 :)

Załączniki

• photo.jpg
    photo.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 65
  • photo.jpg
    photo.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 60
Do góry