reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria październikowych mamuś

reklama
Ardhara, brzuszek masz super :-)

Charlois, tak samo super ciążowy brzusio :-)

Vibeke, piękne bliźniacze mieszkanko :-)

Anć, brzuszek masz rewelacyjny i ja nie wiem gdzie Ty masz te +21kg, serio :-)

vibeke - zgrabniutki brzucho - aż nie do wiary, że dwuosobowy :-)

charlois - super brzuszek

anć - te 21 kg to Ty masz chyba ukryte w jakiejś kieszonce z ołowiem :-) ślicznie wyglądasz :-0

anć, no brzuch pierwsza klasa!!! :-) i ta figura - pozazdrościć nóg; moje niestety mają słabe krążenie i już mam pełno pajączków i żylaków, szczególnie na lewej nodze...:baffled:
a brzuch mój rzeczywiście wygląda na mały (może to kwestia ujęcia - zrobię następne w ubraniu pod innym kątem) ale dzidzia i tak może okazać się klopsem :tak:

Ardhara no sporawy ale kształtny i tylko brzuszek

Jak Ty jesteś grubas to kto ja jestem?Zobacz załącznik 491396
też super okrąglutki taki

Nie no pytałaś, kto ty jesteś, więc ci odpisałam:-D Specjalnie dla ciebie:-)

Zobacz załącznik 491422Zobacz załącznik 491423
oj klapsior ci się należy i to w oba pośladki:-D super zgrabniutki podwójny brzuszek i jak na bliźniaki to wcale nie taki duży

anć super wyglądasz i wszystkie kg masz chyba brzuchu

Anc - widzialam juz na fb, ale jeszcze raz napisze, ze wygladasz jak super modelka, normalnie taka ciezarowka z reklamy :) slicznie :)

Vibeke - super piekny brzusio :) i wcale nie az taki wieeelki jak sobie wyobrazalam :) a jaki zgrabniutki :)

reklama
Do góry