reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria październikowych mamuś

reklama
Vibeke​ piękne masz M2 :-) Miałam właśnie prosić o zdjęcie, bo dziś myślałam o Was jak się zmieniacie :-)
Charlois również piękny ciążowy brzuszek :-), ten teraźniejszy i ten poprzedni.
Przykro mi z powodu córeczki.

ooo i znów wysyp brzuszków - cudnie

Ardhara, Vibeke, Charlois
- śliczne brzuszki:-)
Vibeke - a Ty w duuupkę powinnaś dostać, bo z twoich wcześniejszych opisów brzuszka to na prawdę mega giganta się spodziewałam, a tu zgrabny bliźniaczy domek:-)

Jaki wysyp brzuszków:szok::-D Wszystkie bez wyjątku są PRZEPIĘKNE :-) Ja szalenie lubię oglądać ciążowe brzuszki, strasznie mi się one podobają:-) A jeszcze trochę i te nasze brzuszki będą nam kwiliły na rękach:-D

Ardhara
Charlois
Vibeke
brzuszki
prze śliczne :)

A jakie maja byc jak nie duze w tym czasie juz? :)

Ja az jutro fotke sobie wale zobaczyc moj - bo tak w lusterku zawsze mi sie wydaje mniejszy a jak zobacze fotke to wtedy jest 'o wow' :)

mi tez mowia ze mam duzy, a jaki ma byc w 8 m-cu
DoKLaDnie!!!!!

jejku ależ miałam brzuszków do odrabiania!

erde chudzinka z Ciebie :tak:

emotion bardzo ciążowy brzuszek!:tak:

jutrzenka bardzo zgrabniutko :tak:

sandrik to gdzie schowałaś ten brzuszek? :-D

nikamo super papam! :-) (super go Michał ochrzcił! :-D)

naughty&happy śliczny, malutki brzuszek :-)

aguga zgrabnie wygląda :tak:

malenstwo śliczne mieszkanko :happy2:

ardhara nie grubas tylko ciężarówka! ślicznie :tak:

Charlois tak, ty też zdecydowanie jesteś w ciąży :-D

vibeke uwielbiam <3 <3 ale troche mi smutno, że do Twojego brzuszka mi najbliżej, bo to nie fair, ty dostaniesz dwójeczkę, a ja tylko jednoooo ;-)

a teraz dorzucam swoje chyba m-8, bo całe 21 kg do przodu :-D (część z Was już mogła widzieć na fb)

32 tydzień 4 dzień
D7D27B34-0A47-4D12-85B5-12FB02FFFFF5-6646-0000066EA1A18F5C.jpg

Anć cudny brzusio, Marianka ma przynajmniej wygodnie:-) A może jednak tam się jeszcze jeden lokator ukrywa;-) Wiesz różne przypadki się zdarzają:-D Ale za to figury zazdroszczę - ile bym oddała za takie nogi, ech..

reklama
Do góry