reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

galeria październikowych mamuś

reklama
Vibeke​ piękne masz M2 :-) Miałam właśnie prosić o zdjęcie, bo dziś myślałam o Was jak się zmieniacie :-)
Charlois również piękny ciążowy brzuszek :-), ten teraźniejszy i ten poprzedni.
Przykro mi z powodu córeczki.

ooo i znów wysyp brzuszków - cudnie

Ardhara, Vibeke, Charlois
- śliczne brzuszki:-)
Vibeke - a Ty w duuupkę powinnaś dostać, bo z twoich wcześniejszych opisów brzuszka to na prawdę mega giganta się spodziewałam, a tu zgrabny bliźniaczy domek:-)

Jaki wysyp brzuszków:szok::-D Wszystkie bez wyjątku są PRZEPIĘKNE :-) Ja szalenie lubię oglądać ciążowe brzuszki, strasznie mi się one podobają:-) A jeszcze trochę i te nasze brzuszki będą nam kwiliły na rękach:-D

Ardhara
Charlois
Vibeke
brzuszki
prze śliczne :)

A jakie maja byc jak nie duze w tym czasie juz? :)

Ja az jutro fotke sobie wale zobaczyc moj - bo tak w lusterku zawsze mi sie wydaje mniejszy a jak zobacze fotke to wtedy jest 'o wow' :)

mi tez mowia ze mam duzy, a jaki ma byc w 8 m-cu
DoKLaDnie!!!!!

jejku ależ miałam brzuszków do odrabiania!

erde chudzinka z Ciebie :tak:

emotion bardzo ciążowy brzuszek!:tak:

jutrzenka bardzo zgrabniutko :tak:

sandrik to gdzie schowałaś ten brzuszek? :-D

nikamo super papam! :-) (super go Michał ochrzcił! :-D)

naughty&happy śliczny, malutki brzuszek :-)

aguga zgrabnie wygląda :tak:

malenstwo śliczne mieszkanko :happy2:

ardhara nie grubas tylko ciężarówka! ślicznie :tak:

Charlois tak, ty też zdecydowanie jesteś w ciąży :-D

vibeke uwielbiam <3 <3 ale troche mi smutno, że do Twojego brzuszka mi najbliżej, bo to nie fair, ty dostaniesz dwójeczkę, a ja tylko jednoooo ;-)

a teraz dorzucam swoje chyba m-8, bo całe 21 kg do przodu :-D (część z Was już mogła widzieć na fb)

32 tydzień 4 dzień
D7D27B34-0A47-4D12-85B5-12FB02FFFFF5-6646-0000066EA1A18F5C.jpg

Anć cudny brzusio, Marianka ma przynajmniej wygodnie:-) A może jednak tam się jeszcze jeden lokator ukrywa;-) Wiesz różne przypadki się zdarzają:-D Ale za to figury zazdroszczę - ile bym oddała za takie nogi, ech..

reklama
Do góry