reklama
Charlois
Fanka BB :)
Jestem a co myślałaś,że jak tak z ciekawości na forum:-)?Charlois a ty też jesteś w ciąży Dziewczyny macie super brzusie, takie jakie powinny być. Jak będziecie tak smęcić to się zdenerwuje i wam swój pokaże to zobaczycie duży brzuch
A pokaż ciekawe jaki masz duży,ja mam zdjęcie z 20 chyba tyg,z moimi bliżniaczkami,teraz facet siedzi w brzuszku i rozciąga mi skóre na maxa
M
malenstwo20
Gość
dziewczyny śliczne brzuszki
Charlois
Vibeke no śliczny brzuszek:-)ja mam Antosiowy prawie taki sam:-)
Charlois
to bliżniaczy brzuszek,nie ma daty ale jakoś między 20 a 25 tyg,:-)Nie no pytałaś, kto ty jesteś, więc ci odpisałam Specjalnie dla ciebie:-)
Zobacz załącznik 491422Zobacz załącznik 491423
Dopiero się doszperałam do Twoich postów Vibeke i widzę,że parka siedzi u Ciebie w brzuszku,gratulacje:-)
Dziękuje:-) No też miałaś pokaźny brzusio:-) Ciekawa jestem jak będę wyglądać na koniec, póki co mamy 120 cm w obwodzie
Doczytałam, że i ty byłaś dubeltową mamusią - bardzo mi przykro z powodu córeczki, mogę się tylko domyślać, jak musi być ci ciężko:-(
Doczytałam, że i ty byłaś dubeltową mamusią - bardzo mi przykro z powodu córeczki, mogę się tylko domyślać, jak musi być ci ciężko:-(
reklama