reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria październikowych mamuś

ale sliczne brzuszki rosna:tak::-) anc ja tez nie wiem gdzie ty masz te kg ....malenstwo sobie piekny domek urzadzilo:-)
malinowa_p nooooooo napatrzec sie nie moge ciagle pamietam jak sie spotkalysmy ze ja sie z kurtki rozpiac nie chcialam bo ty z plaskim brzuchem a ja juz z oponka bylam:rofl2::laugh2: zajefajnie wygladasz i koszulka ekstra tez mi sie rzucila w oczy:-D

reklama
Wow:szok: Jakie brzuszki Anć gdzie ty masz te 21 kg????? No brzusio pokaźny ale bez przesady. Vibeke towje pocieszy to mają lofta niezłego:-D Kurzce jak oglądam te Wasze brzuszki to takie fajne, zaokrąglone itd. Ale ja chciałabym już wyglądać tak jak przedtem:tak:

Paula jakaś ty wymiarowa :tak: a kocur jaki piękny :-D wchodzę na tą stronkę co podałaś i wyskakuje coś czego nienawidzę jak sera w cieście :crazy: polub nas ! a takiego wała najpierw bym chciała oglądnąć a potem może polubię jest jakaś inna metoda na oglądniecie ciuchów? :sorry:

anć twoje już widziałam pikny brzuchol ;-)

vibeke piękne M-3 :-)

ardhara śliczny olbrzym :-)

maleństwo zgrabny brzuś i ładne piersi ;-):-)

reklama
No pacz! :no: Ja nie muszę ich lubić, wpisz w wujka googla 'funk n soul' i wejdź na PL stronę. Może bez zbędnych lubości pozwolą się obejrzeć &&&&&

edit: Mam polubić, ale takiego wała! Po prawej u góry jest "przycisk" zamknij, naciskasz i oglądasz ;-)

Do góry