reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

galeria październikowych mamuś

ale sliczne brzuszki rosna:tak::-) anc ja tez nie wiem gdzie ty masz te kg ....malenstwo sobie piekny domek urzadzilo:-)
malinowa_p nooooooo napatrzec sie nie moge ciagle pamietam jak sie spotkalysmy ze ja sie z kurtki rozpiac nie chcialam bo ty z plaskim brzuchem a ja juz z oponka bylam:rofl2::laugh2: zajefajnie wygladasz i koszulka ekstra tez mi sie rzucila w oczy:-D

reklama
Wow:szok: Jakie brzuszki Anć gdzie ty masz te 21 kg????? No brzusio pokaźny ale bez przesady. Vibeke towje pocieszy to mają lofta niezłego:-D Kurzce jak oglądam te Wasze brzuszki to takie fajne, zaokrąglone itd. Ale ja chciałabym już wyglądać tak jak przedtem:tak:

Paula jakaś ty wymiarowa :tak: a kocur jaki piękny :-D wchodzę na tą stronkę co podałaś i wyskakuje coś czego nienawidzę jak sera w cieście :crazy: polub nas ! a takiego wała najpierw bym chciała oglądnąć a potem może polubię jest jakaś inna metoda na oglądniecie ciuchów? :sorry:

anć twoje już widziałam pikny brzuchol ;-)

vibeke piękne M-3 :-)

ardhara śliczny olbrzym :-)

maleństwo zgrabny brzuś i ładne piersi ;-):-)

reklama
No pacz! :no: Ja nie muszę ich lubić, wpisz w wujka googla 'funk n soul' i wejdź na PL stronę. Może bez zbędnych lubości pozwolą się obejrzeć &&&&&

edit: Mam polubić, ale takiego wała! Po prawej u góry jest "przycisk" zamknij, naciskasz i oglądasz ;-)

Do góry