reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

galeria październikowych mamuś

reklama
maleństwo laseczka z ciebie.. nóżki szczuplutkie..:tak: ale za to faceci pewnie się ślinili na widok "bufetu" :-D założę się że niewielu widziało fajny ciążowy brzuszek :-)

maleństwo laseczka z ciebie.. nóżki szczuplutkie..:tak: ale za to faceci pewnie się ślinili na widok "bufetu" :-D założę się że niewielu widziało fajny ciążowy brzuszek :-)

powodzenia nie miałam nigdy. ale teraz jak założe jakiś dekold to często widzę jak oczy zerkają na niego.
wkońcu z 75B na 80 D/E urosło

aguga06 pisze:
Mój brzuszek .na zdjęciu jakiś mniejszy wyszedł
To zupełnie jak mój, też coś go zmniejszyło, a w rzeczywistości jakiś większy wydaje się być.Coś z tym aparatem chyba nie tak ;)
Heh ja mam na odwrot, dopiero jak fotke mi ktos zrobi to reakcja 'boshhhhh jaki ja mam beboch duzy' - bo normalnie to mi sie wydaje mniejszy :D

reklama
Do góry