reklama
Y
yra245
Gość
moje male sloneczko
wow ale twój mały już wysoko trzyma główkę, i taka poza w sumie na luzie jakby bez żadnego wysiłku
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
naughty&happy
Mama Antoniego :D
Moje dziecię śpi Cóż za pozycja
Zobacz załącznik 240971
Fiołkowa, zadowolona jesteś z leżaczka? Proszę o parę słów może się skuszę Maleństwo wygląda jakby było w 7 niebie.
heheh Marcia Twój synuś wygląda jak kropek heheh Taaki maleńki - mój Antoni też mnie rozczula swoimi gabarytami heheh
Mój słodki gigancik:-)
Gigancik w butach !
A oto mój Anthony
Ostatnia edycja:
naughty "zamawiam" sobie Twojego Anthoniego na ziecia dla mojej Polci;-) ... przystojniak z niego.
Madzia slodki wielki maly czlowiek
marti8 pierwsze zdjecie jest niesamowite, ta minka "whats up" poprostu rozbraja. A na drugim zdjeciu przez chwilke myslalam ze to zabki u Gabrysi juz wyszly, ale to tylko sie tak lampa odblysenla
Marciaa sliczny synus, i uwielbiam jak dzieci tak na nas zasypiaja, moge tak wtedy lezec godzinami.
karalajna sliny chlopiec z Pawelka, slicznie sam juz glowke trzyma, maly przystojniak i jakie bystre spojrzenie.
Madzia slodki wielki maly czlowiek
marti8 pierwsze zdjecie jest niesamowite, ta minka "whats up" poprostu rozbraja. A na drugim zdjeciu przez chwilke myslalam ze to zabki u Gabrysi juz wyszly, ale to tylko sie tak lampa odblysenla
Marciaa sliczny synus, i uwielbiam jak dzieci tak na nas zasypiaja, moge tak wtedy lezec godzinami.
karalajna sliny chlopiec z Pawelka, slicznie sam juz glowke trzyma, maly przystojniak i jakie bystre spojrzenie.
k_aralajna
Fanka BB :)
:-) pawelek jest silny jak dab
co racja to racja, sama sie dziwie ale podnosil glowke jak mial tydzien:-)
sliczne te nasze dzieciaczki
co racja to racja, sama sie dziwie ale podnosil glowke jak mial tydzien:-)
sliczne te nasze dzieciaczki
Wiesz, nawet jestem zadowolona. Wiadomo, że mały jeszcze nie bawi się tymi zawieszkami, ale podejrzewam, że jak zacznie, to będzie zachwycony. Na razie je tylko obserwuje. Te uspokajające wibracje też są dobre. Jedynie ta niby melodyjka jest do bani.Fiołkowa, zadowolona jesteś z leżaczka? Proszę o parę słów może się skuszę Maleństwo wygląda jakby było w 7 niebie.
A tu znów mój mały myśliciel
moniSkaBe
Fanka BB :)
Wczoraj skonczylismy 2 miesiace :-)
reklama
Moni27
Monika
Dziewczynki nie miałam jeszcze okazji pochwalić sie Oleńką więc nadrabiam zaległości
Załączniki
Ostatnia edycja: