naughty&happy
Mama Antoniego :D
Antoni :-)Zobacz załącznik 236110
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale strojnisia!marcysia wczoraj
Piękne te nasze bajbusy ...
kamikaa tyle ma ciuchów dla małej że chyba Marcysie 10 razy dzienie przebiera - śliczna księżniczka... ja w sumie mojego to ze 4-5 razy dziennie przebieram ale to tylko dlatego że się zasikuje po pachy
Dziewczyny pytanie odnosnie chrztu bo we wtorek ide sobie termin zaklepac na czerwiec jak ubierac bedziecie dzieci ?
no właśnie jak widze te koszmarki na Allegro albo te "kreacje" na stonach w internecie (mówię o dziewczęcych ubrankach) to słabo mi się robi :/
więc już znalazłam (jeszcze nie kupiłam, bo nie wiem, jaki rozmiar konkretnie będzie potrzebny) białą letnia sukienusię, kapelusik od słońca, sandałki i tyle