reklama
a wiesz ze u nas wszystkie kazaly na kwadrata, mowia ze to pomaga w odpowiednim uksztaltowaniu sie paznokcia, co czlek to opinia i badz tu madry.hehehe
juz mi tak go szkoda, ze w tych skarpetach musi byc.
No ale kurcze strasznie sie drapie. Sama nie wiem co zrobic, zeby bylo ok.
Pazurki staram sie obcinac na okraglo (tak polecala polozna), ale to i tak niewiele daje.
Kingusia Twoja corcia jest cudowna ,jaka pyza mala, slicznotka.
marti8 Gabi slicznie wyglada w hustawce i kurcze ile ona ma wloskow. Moja mala lysa i blodnskowa.
Scotland Twoje szzczescie tez ma bujna czupryne, ciekawe czy was zgaga meczyla. Sliczna coreczka i chyba do taty podobna.
mcgosia uparciuch, ale w koncu jest i jaki slodki.
Czarnuszka Krystianek to cala Ty, ciemna karnacja i wlosy,a le buzia do Ciebie bardzo podobna.
mloda mamuska kluseczka sliczna.
Kamikaa sliczna corcia i jaka duza.
wow ale nowych fotek....
Kejcik Super chlopiec i jak wyglada na bardzo grzecznego.
marta1031 synek nie wyglada ze taki malutki, wazne zeby zdrowy byl i dal sie mamie w nicy wyspac.
yra245 i doczekalas swojego slicznego szczescia,
juustyna Niki od malego sie usmiecha, slodziak.
Sylusia dziewczynki masz super, Twoja starsza widze ze juz niezle pomaga, moj mlody jeszcze troche malo delikatny ale pracujemy nad tym.
kasia0305
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 227776Zobacz załącznik 227777Zobacz załącznik 227778
Śliczne maleństwa. Pochwalę się również swoim syneczkiem.:-) Pierwsze jeszcze w szpitalu. Na drugim zdjęciu z tatusiem którego jest małą kopią.
Śliczne maleństwa. Pochwalę się również swoim syneczkiem.:-) Pierwsze jeszcze w szpitalu. Na drugim zdjęciu z tatusiem którego jest małą kopią.
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Ajentka ale ma kłaczki boskieee!! I jak fajnie wyglada u tatuska na rekach taki malutki )
reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
a tutaj pierwszy spacerek :-)