reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Naszych Słoneczek

reklama
DSC00959..jpgchwilę przed A PS&.jpgto ja tez sie pochwalę moimi dzieciakami:)

AsiaKC Dominiczka jest przecudna, chlopcy pewnie sa zadowoleni ze wreszcie maja sioistrzyczke :) Corcia wyglada jakby cos sie jej snilo.

Katrinka Krzysiu to maly przystojniaczek, burza wlosow na glowie i jakie ma sliczne usta.

Tabasia Alex wyglada na pierwszym zdjeciu jak taki maly facio, tak raczki ma fajnie ulozone. Super chlopczyk.

Candy widze ze Twoje szczescie jako jedno z nieliczynych pozuje z otwartymi oczkami, a oczka Miloszek ma przesliczne.

Ewcia sliczne masz dzieciaczki, i jak ladnie siostrzyczka zajmuje sie braciszkiem. Sliczne zdjecia.

Teraz, jak już mam Jakubka w domu, to nie mogę przestać na niego patrzeć:-) Jest taki cudowny, że aż serce rośnie.
Pewnie wszystkie mamy mają tak samo. Zresztą wszystkie nasze marcowe (lutowe też ;-)) dzieciaki są naprawdę piękne i udane:tak::tak::tak:

Fiolkowa sliczne zdjecia, piekna z Ciebie mamsuia a te stopki Kubusia sa slodziutkie.

no fiołkowa fotograf normalnie z ciebie :) a twój model słodki :))

ewcia jaka burza włosków u twojego maleństwa! :o

Jakież słodkości te wasze maleństwa:tak::tak::tak::tak:cudowne....powtórzę....ja też już chcę moje!!!!!!!
Zdecydowanie, mamy w dwupakach nie powinny mieć dostępu do tego wątku;-);-);-)

reklama
Do góry