ojjjjjjjj dawnooo mnie nie bylo i jestem nawet teraz przelotem! tak za wami tęskniłam cieszę sie ze teraz mam chwile by do was zajrzec wrzuce zdjęcie synka : całuję was kochane i gorąco pozdrawiam!!!)
reklama
frotka 74
Fanka BB :)
[URL=http://img214.imageshack.us/i/1007875q.jpg/] Uploaded with ImageShack.us[/URL]
Koszulka z napisem moja mama jest najlepsza
Koszulka z napisem moja mama jest najlepsza
moniSkaBe
ale swietna paczka.
tylko najlepsze jest to, ze kaszka jest po 4 miesiacu :-)
mogli juz dac bardziej dostosowana do wieku :-)
frotka 74
Chyba nowosci powkładali bo taki mus owocowy w torebeczkach z zakretką(jak bakusie) od 14miesiąca ,chrupaczki takie duze po dwa pakowane fajne bo sie nie krusza i duze są.Ta kaszka z dodatkiem soku,w sumie tez daję teraz mimo ze od 4 darowanemu koniowi hehehe
moniSkaBe
pewnie, jakby mnie dali tez bym nie patrzyla czy to po roku czy od 4 miesiaca :-)Chyba nowosci powkładali bo taki mus owocowy w torebeczkach z zakretką(jak bakusie) od 14miesiąca ,chrupaczki takie duze po dwa pakowane fajne bo sie nie krusza i duze są.Ta kaszka z dodatkiem soku,w sumie tez daję teraz mimo ze od 4 darowanemu koniowi hehehe
ale swietna paczka.
moniska wiesz one ze względu na smak są grupowane na te miesiace i mój Franko z reguły chce tylko te po 4 i po 6 Wartość odżywcza ta sama więc nie wciskam innych.
reklama