reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria Naszych Słoneczek

moniska ładne zdjęcie:) robiłaś z lampą błyskową?

u mnie na parterze taka ciemnica że zdjęcia nie wychodzą są bardzo ciemne:(

heronek fajny synuś

reklama
Dziekuje dziewczyny!!
MoniSkaBe synus ma cudowne niebieskie oczka, tez marzylam zeby moj mial takie(po mnie), ale chyba raczej bedzie mial piwne po ojcu....

oliwia dzien mamy.JPGwitek dzień mamy.jpgFranek nowe.jpg

Moja OLIWKA, WIKTOREK i FRANUŚ :)

polka_84 Młodziutka, śliczna mama a już taką fajną trójkę posiada. Super, dzieci urosną a Ty nadal młoda i pełna życia:-):-) Ja też chcę mieć trójkę ale ja dopiero jestem na starcie:-D

reklama
Do góry