reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Naszych rosnących brzuszków ;)

Munie - od przytycia ogólnego kochana:sorry:. Ja już pisałam, że po Maćku nic nie mam na brzuchu, a na udach masakra. A wszystko pięknie smarowane dwa razy dziennie od wczesnej ciąży, więc teraz nie smaruje, co ma być to będzie. Jak do tej pory (tfu, tfu) nic nie ma.

reklama
Dziewczyny ja też mam taki dziwny pępek :-( Od niedawna zrobił się taki płaski? tzn. najpierw był wklęsły i teraz jest na równi z kształtem brzucha i też jest ciemny w środku. Jeszcze nad pępkiem też skóra jest trochę ciemniejsza (taki plac), no i oprócz tego ta linia na brzuchu :confused2: U mnie jedzie w dół od połowy wysokości między pępkiem a mostkiem, także bardzo dłuuuga :sorry2: ciekawe jak szybko później zniknie? Albo zostanie? :eek:

Na razie mam białe rozstępy na pośladkach, wewnętrznej stronie ud i trochę z tyłu na łydkach (pod kolanami). Na brzuchu na razie brak, ale wszystko jeszcze możliwe. Ja smaruję brzuch Mustelą 3 razy dziennie, a pośladki uda i piersi balsamem z rossmana - też dobry.

ja juz pisalam ze mam rozstepy od jednego do drugiego boku,ale po bokach takie minimalne kreski.Wczoraj sie ogolilam "z gory" tylko i zauwazylam ze "tam tez mi sie po jednej stronie rozstepy zrobily.No a dzis w ruch poszla miarka u mamy.Na wysokosci pepka 120cm:szok:

a to mój brzuszek jeszcze z 31 tygodnia
IMG_8716.JPG

IMG_8862.JPG

i z 33 tygodnia

IMG_9344.JPG

34 tydzień

IMG_9648.JPG

ArliJ- ślicznie wyglądasz :-)
Ja mam jeszcze stare rozstępy z okresu dojrzewania na dupce :-D a z okresu ciąży póki co to od dziurki z kolczyka z pępka mam 2 takie małe. A tak to narazie nic... Daj Boże, żeby nic nie wyszło już... Skóra w sumie nie jest jakoś mega naciągnięta, więc może uda mi się uniknąć tego...

reklama
a ja sie znowu z wami nie bawie, ja chodze jak pingwinek, 120 cm w pasie:szok: okolo 18 kg na plusie ,a wy takie lasencje.:-)
ArliJ- Slicznie wygladacie z coreczka

Do góry